Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4307-bostonkeikken.jpg
Βoston chocolate cream poke cake



Σάλτσα Ντομάτας, το άρωμα των Εσπερίδων

recipe image
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Κυριακή, 16 Αύγουστος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πρόκειται για μια σάλτσα ντομάτας, που θα την χρησιμοποιήσετε για να ντρεσάρετε  τις μακαρονάδες ,αλλά και σαν σάλτσα στα κοκκινιστά σας . Ας πούμε έναν κόκορα ,ένα λαγό...

 

Συστατικά
  • 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • ελαιόλαδο
  • χυμός από ένα  πορτοκάλι
  • ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • κύμινο όσο εσείς θέλετε
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κ. σ. ντοματοπελτέ .
Οδηγίες
  1. Σε ενα τηγάνι σοτάρουμε τις ντομάτες με το λάδι για 5 λεπτά.
  2. Αλατοπιπερώνουμε ,ρίχνουμε το κύμινο, τον πελτέ  διαλυμένο στο χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα .
  3. Χαμηλώνουμε  τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 15 περίιπου  λεπτά ακόμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Αν έχετε προνοήσει και έχετε αρωματισμένο λάδι με πορτοκάλι, μην βάλετε το ξύσμα .
  • Γινεται υπέροχη και με λιαστές αλεσμένες  ντομάτες .
Σχόλια
Σχόλιο από Giannis , Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Polu kalo!
Μεταφορά στην κορυφή