Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Σάλτσα ΒΒQ ή μπάρμπεκιου

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 24 Μάιος 2013 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Γλυκόξινη , καπνιστή και πικάντικη σάλτσα για ψητά κρέατα.

Συστατικά
  • 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο στο μούλτι
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο στο μούλτι
  • ¼ της κούπας ουίσκι
  • ¼ κούπας κέτσαπ
  • Λίγο μπαχάρι, αλάτι, πιπέρι
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • ¼ κούπας μουστάρδα
  • ¼ της κούπας ξύδι
  • ½ κούπα καστανή ζάχαρη
  • ¼ σόγια σος ή γουόρτσεστερ (worcestershire)
  • ½ κούπα νερό βραστό
Οδηγίες
  1. Σε κατσαρόλα σοτάρω στο βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  2. Προσθέτω το ουίσκι, αφήνω λίγο να εξατμιστεί.
  3. Στη συνέχεια προσθέτω μπαχάρι, πελτέ, μουστάρδα, κέτσαπ, γουόρτσεστερ, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύω συνέχεια.
  4. Τέλος βάζω το νερό και αφήνω να βράσει λίγη ώρα μέχρι να πήξει ελαφρά.
Λίγα μυστικά ακόμα

Συνταγή από την Αλεξία με κάποια τροποποίηση.

Σχόλια
Σχόλιο από Parliarita , Σάββατο, 22 Ιούνιος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Tην εψαχνα την ειχα φτιαξει και ειχαμε ενθουσιαστει. Ευχαριστω Ηλιαννα
Μεταφορά στην κορυφή