Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σαβαγιάρ σπιτικά

recipe image
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Δευτέρα, 18 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Αν τα δοκιμάσετε δεν θα ξαναγοράσετε τα έτοιμα !
Συστατικά
  • 3 αυγα
  • 1/ 2 φλυτζανι ζάχαρη
  • 1/ 2 φλυτζανι αλευρι
  • λιγο αλάτι
  • Βανίλια
  • Ζάχαρη για πασπάλισμα
Οδηγίες
  1. Χτυπάω τα ασπράδια με το αλατι μέχρι να στέκονται, ρίχνω τη μιση ζάχαρη λίγη λίγη χτυπώντας για λίγο ακόμα.
  2. Κατόπιν κάνω το ιδιο με τα κροκαδια, την υπόλοιπη ζάχαρη και τη βανίλια.
  3. Ενώνω τα δυο μείγματα ανακατεύοντας πολυ απαλά.
  4. Στη συνέχεια προσθέτω το αλεύρι ρίχνοντας το λίγο λιγο σαν βροχή με ανακάτεμα ελαφρό.
  5. Στρώνω λαδοκολα βάζω σε κορνε το χυλο και το αφήνω να πεφτει σαν κορδόνι ή παιρνω το χυλο με κουταλι και το αφήνω να πεφτει σα μικρός δίσκος.
  6. Τα πασπαλίζω με ζάχαρη και τα ψήνω σε μέτριο φούρνο 180° περίπου για 15λ.
  7. Γίνονται περίπου 24 κομμάτια.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 20 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία και χρήσιμη συνταγή!!
Μεταφορά στην κορυφή