Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Ρολά Μοσχαρίσια γεμιστά Πικάντικα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 13 Σεπτέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
6 άτομα
  • 5-6 μοσχαρίσια σνίτσελ σε λωρίδες κομμένα
  • 10 αγγουράκια τουρσί σε λωρίδες κομμένα
  • Μουστάρδα
  • 6 κρεμμύδια ξερά σε ροδέλες κομμένα
  • πιπεριές κόκκινες σε κομμάτια κομμένες
  • καρώτο σε μικρά λεπτά κομματάκια κομμένο
  • 10 φέτες προσούτο
  • 500 γρ. ζεστό νερό
  • Αλάτι, πιπέρι.
  • Φυτίνη
  • σπόρους από μουστάρδα
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 4 γαρύφαλλα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
Οδηγίες

  1. Απλώνουμε μια λωρίδα από το κρέας στο ξύλο της κουζίνας
  2. Αλείφουμε με τη μουστάρδα και αλατοπιπερώνουμε
  3. Απλώνουμε από το κρεμμύδι μερικές ροδέλες
  4. Μετά μοιράζουμε το προσούτο στα φιλέτα, κόβουμε τα αγγουράκια σε λωρίδες και τα βάζουμε και αυτά στα φιλέτα, το ίδιο κα τις πιπεριές
  5. Τυλίγουμε τα ρολάκια πολύ προσεκτικά. και τα δένουμε με διπλή κλωστή ή με ένα μικρό σπάγκο ή με μια φουρκέτα
  6. Εγώ βάζω και τα δυο για ασφάλεια
  7. Βάζουμε την φυτίνη να κάψει ρίχνουμε τα ρολάκια, καβουρντίζουμε από όλες τις πλευρές και ρίχνουμε και τα υπόλοιπα κρεμμύδια να πάρουν κι αυτά χρώμα
  8. Σβήνουμε με το κρασί και το ζεστό νερό
  9. Προσθέτουμε λίγο αλατοπίπερο, τα σποράκια μουστάρδας, το σκόρδο, τα γαρύφαλλα και την δάφνη
  10. Τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά περίπου μιάμιση ώρα προσέχοντας να μην μείνουν από νερό
  11. Μόλις γίνουν τα ρολάκια τα βγάζουμε και αφαιρούμε προσεκτικά τον σπάγκο.
  12. Δένουμε την σάλτσα με νισεστέ κα νερό
  13. Ξαναβάζουμε τα ρολάκια μέσα και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να είναι ζεστά
  14. Τα σερβίρουμε με πατάτες βραστές και σαλάτα ή με πουρέ και κόκκινο λάχανο ή με σπαράγγια και πατάτες
Λίγα μυστικά ακόμα
Κατά τον ίδιο τρόπο που δείχνει το βίντεο, φτιάχνουμε τα ρολά και στη συνταγή: Ρολά Γαλοπούλας στο φούρνο
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ νόστιμο και εμφανίσιμο!! Θα το φτιάξω με την πρώτη ευκαιρία!!!!
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραιότατη συνταγή για σνίτσελ, πραγματικά διαφορετική και σίγουρα πεντανόστιμη!
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2009
Δε σε ρώτησα πριν, αν γίνεται και με άλλο κρέας και αν ναι, πόσο χρόνο θέλει ψήσιμο;
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2009
me ola ginete kai me poulerika,to katalabenis an einai etoimo otan to kreas tsimpiete
:-))
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2009
Νόστιμα και εμφανίσιμα!!!

Μεταφορά στην κορυφή