Ρολά Μοσχαρίσια γεμιστά Πικάντικα
- 5-6 μοσχαρίσια σνίτσελ σε λωρίδες κομμένα
- 10 αγγουράκια τουρσί σε λωρίδες κομμένα
- Μουστάρδα
- 6 κρεμμύδια ξερά σε ροδέλες κομμένα
- πιπεριές κόκκινες σε κομμάτια κομμένες
- καρώτο σε μικρά λεπτά κομματάκια κομμένο
- 10 φέτες προσούτο
- 500 γρ. ζεστό νερό
- Αλάτι, πιπέρι.
- Φυτίνη
- σπόρους από μουστάρδα
- 2 φύλλα δάφνης
- 4 γαρύφαλλα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
- Απλώνουμε μια λωρίδα από το κρέας στο ξύλο της κουζίνας
- Αλείφουμε με τη μουστάρδα και αλατοπιπερώνουμε
- Απλώνουμε από το κρεμμύδι μερικές ροδέλες
- Μετά μοιράζουμε το προσούτο στα φιλέτα, κόβουμε τα αγγουράκια σε λωρίδες και τα βάζουμε και αυτά στα φιλέτα, το ίδιο κα τις πιπεριές
- Τυλίγουμε τα ρολάκια πολύ προσεκτικά. και τα δένουμε με διπλή κλωστή ή με ένα μικρό σπάγκο ή με μια φουρκέτα
- Εγώ βάζω και τα δυο για ασφάλεια
- Βάζουμε την φυτίνη να κάψει ρίχνουμε τα ρολάκια, καβουρντίζουμε από όλες τις πλευρές και ρίχνουμε και τα υπόλοιπα κρεμμύδια να πάρουν κι αυτά χρώμα
- Σβήνουμε με το κρασί και το ζεστό νερό
- Προσθέτουμε λίγο αλατοπίπερο, τα σποράκια μουστάρδας, το σκόρδο, τα γαρύφαλλα και την δάφνη
- Τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά περίπου μιάμιση ώρα προσέχοντας να μην μείνουν από νερό
- Μόλις γίνουν τα ρολάκια τα βγάζουμε και αφαιρούμε προσεκτικά τον σπάγκο.
- Δένουμε την σάλτσα με νισεστέ κα νερό
- Ξαναβάζουμε τα ρολάκια μέσα και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να είναι ζεστά
- Τα σερβίρουμε με πατάτες βραστές και σαλάτα ή με πουρέ και κόκκινο λάχανο ή με σπαράγγια και πατάτες
:-))