Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

165-pitsa1.jpg
PIZZA



Ψωμί χωρίς ζύμωμα της Μυρτώς

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 04 Φεβρουάριος 2015 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

μΤο πιο εύκολο ψωμάκι , χωρίς ζύμωμα ψημένο στη γάστρα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλο αλευρι , ότι θέλετε ή μισό μισό
  • 2 φακελακια μαγια
  • 1 κ. γλ. ζαχαρη
  • 2 κ. γλ. αλατι
  • 4 κ. σ. λαδι
  • 680 γρ. νερο.
Οδηγίες
  1. Σε ενα μπολ ανακατατευουμε με μια σπάτουλα το αλεύρι με τη ζάχαρη και τη μαγιά, μετά προσθέτουμε το αλάτι, το νερό και το λάδι,  το μείγμα κολλά και μετα σκεπαζουμε το μπολ με το καπακι του και το βαζουμε στο ψυγειο απο 12 ωρες και πανω!
  2. Την επομενη μερα, αναβουμε το φουρνο στους 250 βαθμους (στις αντιστασεις πανω κατω) Και βαζουμε μεσα μια γαστρα αδειανη με το καπακι της μεχρι να καψει ο φουρνος
  3. Βγαζουμε το μπολ, αλευρωνουμε τον παγκο μας και παιδευουμε λιγο το ζυμαρι μας δηλ κανουμε διπλωματα με μια σπάτουλα, σε αυτη τη φαση μπορούμε να το χωρισουμε ακόμα και σε 3 μερη . Αφηνουμε πανω στο παγκο με τα διπλωματα προς τα κατω.
  4. Αφου καψει ο φουρνος, βγαζουμε με προσοχη την γαστρα , να μην καουμε και ριχνουμε τα ζυμαρια μας με τα διπλωματα προς τα πανω αυτη τη φορα.
  5. Σκεπαζουμε με το καπακι και αφηνουμε να ψηθει για 1/2 ωρα, μετα τη μιση ώρα, ξεσκεπαζουμε τη γάστρα και αφηνουμε στο φούρνο για 1 τεταρτο ακομα να ροδίσει καλά το ψωμάκι μας ίσως και παραπάνω ανάλογα το φούρνο.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν ο φούρνος σας είναι δυνατός, όταν ξεσκεπάσετε τη γάστρα χαμηλώστε στο 220 και αφήστε περισσότερο χρόνο να ροδίσει το ψωμί.

Τη συνταγή την είδα στην Μυρτώ Αγγέλου.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 04 Απρίλιος 2015 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Καταπληκτικό ψωμάκι! Έβαλα μισό μισό λευκο αλεύρι με ολικής άλεσης.....αλλά χριεάστηκε να βάλω περισσοτερο νερό από ότι λέει η συνταγή ώστε να έχει μια ρευστότητα.
Μεταφορά στην κορυφή