Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψωμί χωρίς ανέβασμα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014
none
Περιγραφή

Γρήγορο και τραγανό σπιτικό ψωμάκι, χωρίς κόπο και αναμονή.

Συστατικά
  • 450 γρ Αλεύρι σίτου 550 (για ψωμάκια, λευκό ψωμί και μπαγκέτες).
  • 50 γρ αλεύρι πιτυρούχο 1050.
  • 50 γρ αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 2 κ. σ. λαδι
  • 1 – 1 1/2 κ,γλ. αλάτι
  • 330 ml ζεστο νερό
  • 1 κ,γλ. ζαχαρη
  • 21 γρ. φρεσκια μαγιά
Οδηγίες
  1. Ανακατεύεις την μαγιά με την ζαχαρη και το νερό. Και μετα ολα τα υλικά μαζι τα ζυμωνεις για 5 λεπτα. Μετα βάζεις πάνω στα χέρια σου λιγο λαδι και ξανά ζημώνεις.
  2. Πλαθεις σε ενα ψωμι, το βρεχεις με νερό και πασπαλιζεις με αλευρι. Το βάζεις σε ενα σκευος πυρεξ η τάπερ για φουρνο το χαραζεις με ενα κοφτερό μαχαίρι.
  3. Το σκεπασεις με το καπάκι του και βάζεις το πυρεξ στον κρυο φουρνο στην κατω τελευταία σχάρα του φούρνου.
  4. Αναβεις τον φουρνο στους 240 βαθμούς και ψηνεις για 50 λεπτα. Μετα βγάζεις καπάκι και ψηνεις για αλλα 7-10 λεπτα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι της φίλης μου Σλάβα και το μπλοκ
 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή