Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψωμί μπύρας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 30 Ιούλιος 2014
none
Περιγραφή

Ένα ψωμί που μπορεί να γίνει απλό ή να φτιάξουμε ένα νόστιμο κρεμμυδόψωμο.

Συστατικά
  • 280 ml μπύρα
  • 20 γρ. μαγιά φρέσκια
  • 280 ml ζεστο νερό
  • 600 γρ. αλευρι για όλες τις χρήσεις
  • 500 γρ. Αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 1 φάκελο της Maggi κρεμμυδόσουπα
  • 3 κ.σ. λαδι
  • 3 κρεμμύδια, αν υπάρχουν ψητά προαιρετικα
Οδηγίες
  1. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια λεκάνη και με τον γάντζο του μίξερ ή της μηχανής τα ζυμώνουμε ή και με τα χέρια αν θέλουμε . Ζυμώνουμε καλά και το αφηνουμε για 1 ώρα να φουσκώσει σκεπασμένο με μια σακούλα η μεμβράνη για να μην ξεραθει η επιφάνεια της ζυμης. Μετα αλευρωνουμε τον παγκο εργασίας και κανουμε ενα καρβελακι
  2. Σε μια λεκάνη βαζουμε μια πετσέτα κουζίνας και αλευρωνουμε με αρκετό αλευρι, το βαζουμε μεσα το ψωμι, αλευρωνουμε την επιφάνεια, σκεπαζουμε με πετσέτα και αφηνουμε σε ζεστο μέρος για 45 λεπτα να φουσκώσει.
  3. Εγώ εβαλα στο φουρνο την γαστρα να κάψει με το καπάκι της στους 250 βαθμούς και μετα εβαλα μεσα στη γαστρα μια λαδοκολλα και με την βοήθεια της πετσετας έριξα το ψωμι μεσα.
  4. Εψησα για 30 λεπτα με το καπάκι, μετα το έβγαλα και κατέβασα την θερμοκρασία στους 220 βαθμούς και εψησα για αλλα 20 λεπτα χωρις καπάκι.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή