Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψωμάκια σε Σακούλα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 8 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
  • 150 μλ νερό
  • 150 μλ γάλα
  • 42 γρ μαγιά με 2 κ.σ. γάλα ανακατεμένη
  • 500 γρ αλεύρι
  • 2 κ..γ. αλάτι
  • 5 κ,γ, λάδι
  • 1 κ,σ. μπαλσάμικο
  • 1 κ,γ ζάχαρη
Οδηγίες

  1. Όλα τα υλικά τα ανακατεύουμε και τα ζυμώνουμε.
  2. Αφήνουμε να φουσκώσει η ζύμη και να διπλασιαστεί.
  3. Κάνουμε ψωμάκια και βάζουμε μέσα στην σακούλα 4-6, ρίχνουμε και σποράκια όπως σουσάμι, ότι έχουμε και γκουντα τριμμένη, δηλαδή κάνουμε διάφορα.
  4. Κλείνουμε την σακούλα από τις δυο πλευρές.
  5. Με μια βελόνα τρυπάμε την σακούλα εδω και εκεί για να βγαίνει ο ατμός.
  6. Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς, βάζουμε τα ψωμάκια επάνω στην ΣΚΑΡΑ του φούρνου και ψήνουμε σέ ζεστό φούρνο για 40 λεπτά.
Σχόλια
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Μονο εσυ θα εγτιαχνες τετοο ψωμακι .
Πες μου σε παρακαλω ,οποιαδηποτε συνταγη ψωμιου ,με οποιοδηποτε αλευρι ,μπορω να το ψησω με αυτο τον τροπο ?
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Απλά Τέλεια!!
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2009
Ντινα μου εγω περνω αυτο το Αλευρι που ειναι για ολς τις χρεισης
δοκιμασε εσυ και με αλλη συνταγη,δεν νομιζω να παθουν τιποτα :-)
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2009
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!κοριτσια οταν λεω ΣΑΚΟΥΛΑ ΕΝΟΩ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΨΥΣΗΜΟ οχι αυτες που βαζουμε τα τροφιμα μεσα !!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 04 Οκτώβριος 2009
Η φωτογραφία από τη Mara, που έφτιαξε τη συνταγή.

Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image


Για άλλη μια φορά θα πω ΤΕΛΕΙΑ!! Αφράτα και νόστιμα!!

Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2009
Να προσθέσω πως έκανα μια ποικιλία γεύσεων, με φέτα, με σουσάμι, με λιαστή ντομάτα.
Σχόλιο από Αλεξάνδρα , Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τώρα μπορώ να βαθμολογήσω!!!!!
Εξαιρετικά!Τα έψησα κι εγω σε ταψάκι, όποιος δεν τα έχει φτιάξει ακόμη δεν ξέρει τι χάνει....

Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2009
Η φωτογραφία από την POLLY που έφτιαξε τη συνταγή.

Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από vivi , Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
δεν την δοκιμασα αλλά φαινεται πολύ ενδιαφέρουσα . θελω να ρωτήσω πρεπει οπωσδήποτε να ψηθουν στην σακούλα; ποια διαφορά απο το ταψι;
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2009
Vivi,οπως εχω διαβαση και ακουση γεινονται και χωρις σακουλα
αφου θα αφησεις πρωτα την ζυμη να φουσκωση οπως γραφω και στην συνταγη,μετα θα πλασης τα ψωμακια θα τα αφησεις παλι να φουσκωσουν βαλτα στο ταψι και θα τα ψυσης,
Σχόλιο από Πολυάνθη , Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τέλεια τα ψωμάκια!!!!
Σχόλιο από Margo , Κυριακή, 23 Μάιος 2010
Η φωτογραφία από τον erota που έφτιαξε τη συνταγή!

Image and video hosting by TinyPic
Μεταφορά στην κορυφή