Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3496-mpourekakia.jpg
Μπουρεκάκια



Ψητό χοιρινό μαριναρισμένο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Χοιρινό ψητό στο φούρνο! Ότι πρέπει για μπουφέ!!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 κιλά χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλα, καλο θα ειναι να ειναι λαιμος
  • 300 γραμ. μπέικον ή μπέικον  πανσέτα  σε λεπτές φέτες κομμένα
  • 8 κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
  • 100 μλ ασπρο κρασι
  • 500 μλ ζωμο κρεας
  • Αλατοπίπερο
  • Μουσταρδα
Οδηγίες

  1. Κοβουμε το κρεας σε φετες,  αλλα οχι μεχρι κατω, ετσι που να εχουμε τσεπες. Αλατοπιπερωνουμε και αλείφουμε με την μουσταρδα.
  2. Στη συνέχεια, στην πρώτη τσέπη Βάλτε λεπτές φέτες μπέικον. Στην επόμενη τσέπη
  3. πολλες ροδελες κρεμμυδιών  και κανουμε παλι το ιδιο εναλλάξ στο γέμισμα.
  4. Το ψητό το βαζουμε σε μια γαστρα η ταψι η κατσαρολα με καπάκι και ριχνουμε το κρασι και τον ζωμο κρεατος.  Σκεπαζουμε με το καπακι , αν το βαλουμε σε ταψι το σκεπαζουμε καλα με αλουμινοχαρτο. Το αφηνουμε στο ψυγείο περίπου 12-24 ώρες.
  5. Αναβουμε τον φουρνο στους 180 βαθμους και ψηνουμε για 2 ωρες . Αν εχουμε λιγότερο  κρεας, το ψήνουμε  λιγοτερη ωρα και βάζουμε  λιγοτερο ζωμο κρεατος.
  6. Όταν ψηθεί,  βγαζουμε το κρεας σε πιατελα το κοβουμε σε μεριδες, ετσι και αλλιώς είναι έτοιμες οι μεριδες.
  7. Το ζωμο τον χτυπαμε με το μινι πιμερ και τον δενουμε με λιγο κορν φλαουερ και λιγο κρυο νερο .
  8. Σερβιρουμε με πουρε και σαλατα
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία διαφορετική συνταγή για ψητό χοιρινό!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 25 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Γευστικότατο θα γίνεται το ψητό Μπιάνκα!!
Μπράβο!!
Σχόλιο από zoe-Nefeli Pl , Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2013
egine teleio...bravo...oraia syntagi
Μεταφορά στην κορυφή