Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψάρια τηγανιτά με κορνφλάουρ

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Παρασκευή, 25 Μάρτιος 2016
none
Περιγραφή

Βλέποντας τον Βαγγέλη Δρίσκα στο masterclass να τηγανίζει μελιτζάνες και να μένουν τα κομμάτια ολόκληρα και τραγανά είπα να το δοκιμάσω στα ψαράκια μου και έγιναν τέλεια!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κ. ψαράκια ,όποια σας αρέσουν,
  • 1 φλ. κορνφλάουρ,
  • αλατοπίπερο,
  • ελαιόλαδο ή καλαμποκέλαιο για το τηγάνι Ή μισό μισό.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε ,πλένουμε τα ψάρια μας και αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.
  2. Τα αλατίζουμε .
  3. Σε μπολ βάζουμε το κορνφλάουρ,ρίχνουμε πιπέρι ,(εγώ πρόσθεσα και λίγη ρίγανη).
  4. Περνάμε τα ψαράκια μας από το κορνφλάουρ ,μόλις κάψει καλά το λάδι ρίχνουμε ένα ένα ,χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά μας και τηγανίζουμε να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές καλά.
  5. Τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει τυχόν λάδια και σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.

Λίγα μυστικά ακόμα

Με το κορνφλάουρ γίνονται τραγανά και δεν διαλύονται όσο μικρά κι αν είναι ,όπως οι μαρίδες μου!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή