Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

WhatsApp +447825721610 αγοράζει Οξυκωδόνη. Xanax
alllifepharmacies 3.9.2024 11:35
WhatsApp +447825721610 buy tramadol,Methadone,Xa
alllifepharmacies 3.9.2024 9:16
WhatsApp +447825721610 buy Xanax ,Adderall,Tramado
alllifepharmacies 3.9.2024 9:07
MDPHP Pulvershops online in Deutschland
globaldhleuronet@gmail.co 2.9.2024 12:34
MDPHP-Pulver (Freebase)
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 1:10
MDPHP POWDER (Freebase) online in Deutschland zu v
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:57
Bestellen Sie reines MDPHP PULVER (Freebase) onlin
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:41
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP-PULVER (Freebase) on
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:30
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP online in Deutschlan
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:13
GBL online in Deutschland ohne Rezept erhältlich
globaldhleuronet@gmail.co 31.8.2024 23:44
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:12
$Vaild.Work$|Cloned Card Atm | Sell Dumps Track 1&
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:09
$Vaild.Work$SELL DUMPS CLONED CARDS ATM TRACK 1&2
selldumps 31.8.2024 4:05
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 4:01
$Vaild.Work$|Best Dumps store Best cloned cards Se
selldumps 31.8.2024 3:56
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 3:55
#Vaild.Work#Sell Dumps track 1&2 cloned cards cred
selldumps 31.8.2024 3:53
$Vaild.Work$|Dumps With Pin Shop track 1&2 cloned
selldumps 31.8.2024 3:50
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψάρι χτιστό στο αλάτι

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 07 Μάρτιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 9 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Το ψάρι μας ψημένο στο αλάτι γίνεται πολύ νόστιμο, ευωδιαστό και επιπλέον είναι και εμφανίσιμο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό ψάρι ( φαγκρί, τσιπούρα, συναγρίδα, λαβράκι)
  • 2 κιλά αλάτι χοντρό
  • 2 ασπράδια αυγών ελαφρά χτυπημένα
  • Διάφορα φρέσκα αρωματικά  χόρτα
  • Λαδολέμονο
Οδηγίες

  1. Πλένουμε τα ψάρια και τα καθαρίζουμε από τα εντόσθια. Δεν αφαιρούμε τα λέπια τους.
  2. Στο άνοιγμα της κοιλιάς βάζουμε διάφορα μυρωδικά όπως φασκόμηλο, ρίγανη, δεντρολίβανο, θυμάρι.
  3. Σε μπολ χτυπάμε τα ασπράδια για λίγο και μέσα ρίχνουμε το αλάτι και το ανακατεύουμε καλά.
  4. Στο ταψί βάζουμε ένα αλουμινόχαρτο, πάνω βάζουμε αρκετό αλάτι και τοποθετούμε τα ψάρια μας. Προσθέτουμε και το υπόλοιπο αλάτι και το χτίζουμε πατώντας το με τα χέρια μας.
  5. Κλείνουμε καλά και το αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στον προθερμασμένο φούρνο αρχικά για μισή ώρα. Στη συνέχεια γυρίζουμε από την άλλη μεριά το ψάρι και ψήνουμε για  40 λεπτά ακόμα στους 200ο .
  6. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο, σπάζουμε το αλάτι και με προσοχή αφαιρούμε τα κομμάτια του ψαριού. Αν το ψάρι έχει τα λέπια του, τότε μαζί με το αλάτι θα φύγουν και η πέτσα του ψαριού με τα λέπια. Αν το ψάρι είναι καθαρισμένο, τότε την πέτσα του ψαριού θα πρέπει να τη βγάλουμε εμείς.
  7. Το ψάρι γίνεται πεντανόστιμο μαζί με λαδολέμονο.
  8. Επίσης μπορούμε να το σερβίρουμε και με   Σάλτσα με εστραγκόν για ψάρι

 

Λίγα μυστικά ακόμα
Παρόμοια συνταγή; Ψάρι στη λαδόκολλα
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εξαιρετικός τρόπος ψησίματος, άριστο αποτέλεσμα!!
Σχόλιο από marianta , Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραίος τρόπος μαγειρέματος για τα ψάρια μας Ηλιάννα! Θα ήθελα να σε ρωτήσω στην αρχή σε ποια θερμοκρασία τα ψήνουμε;
Σχόλιο από Βαγγος 13 , Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
πολυ ωραιος τροπος!!!!!θα τιμηθει συντομως!!!!!!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010
Μαριάντα, το ψήνουμε στους 200ο βαθμούς.
Σχόλιο από hrisag , Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
με λιγα λογια ΑΡΙΣΤΟ!οπωσδηποτε θα δοκιμαστει Ηλιαννα.
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010
Νάνα, και εγώ έτσι το έκανα παλαιότερα, αλλά μου άφηνε κάτω μια υγρασία και δεν μου καλοψηνόταν η κάτω πλευρά του ψαριού. Έτσι τώρα το βάζω στο αλουμινόχαρτο για να μπορώ να γυρίζω πάνω κάτω το ψάρι και να είμαι ήσυχη ότι θα καλοψηθεί. Δεν ξέρω αν εσύ αντιμετωπίζεις τέτοιο πρόβλημα.Το ψήνω 1 ώρα περίπου στους 200ο , εσύ;
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 17 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τα μυρωδικά κάνουν τα ψάρια αγαπημένο φαγητό!!και εσύ Ηλιάννα χρεισημοποιείς πολλά!!!!!!Σίγουρα είναι πεντανόστιμο!!!
Σχόλιο από apos , Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Καλησπέρα.
Γίνονται όντως πολύ νόστιμες.Απλώς η μισή ώρα + 40 λεπτά ή η 1 ώρα μου φαίνονται υπερβολικά πολύ!
'Εχω δοκιμάσει τη συνταγή με τη μόνη διαφορά ότι δεν μπήκε σε ταψάκι αλλά πάνω σε λαδόκολλα και στα 20 λεπτά(που το έβγαλα) ήδη το ψάρι είχε ψιλοστεγνώσει...!
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2011
Εξαρτάται από το μέγεθος του ψαριού. Μπορεί το ψάρι σου να ήταν μικρότερο. Επίσης εξαρτάται και από το φούρνο. Σίγουρα τη δεύτερη φορά που θα φτιαχτεί η συνταγή, θα ξέρει κάποιος το χρόνο που περίπου χρειάζεται...
Μεταφορά στην κορυφή