Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Ψάρι στη λαδόκολλα με πέστο και ντομάτα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 22 Μάιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Νόστιμο, ελαφρύ, καλοκαιρινό φαγητό, που γίνεται με όλα τα μεγάλα ψάρια ή φιλέτο ψαριού!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 4 τσιπούρες ή όποιο άλλο ψάρι θέλετε,
  • 400 γρ. ντοματάκια ή ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες,
  • 1/4 φλ. τσ. πέστο,
  • λίγες ελιές σε φέτες,
  • 1 πιπεριά σε μικρά κυβάκια,
  • ρίγανη,αλατοπίπερο,
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο για το τέλος
  • 1 μεγάλη λαδόκολλα
  • 2 κ.σ. λάδι.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια μας,τα πλένουμε και αφήνουμε να στραγγίξουν.
  2. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει τη λαδόκολλα.
  3. Σε μπολ ενώνουμε το πέστο,ντομάτες,ελιές,πιπεριές και λάδι.
  4. Ρίχνουμε με κουτάλι πάνω στα ψάρια από το μείγμα ντομάτας-πέστο,πασπαλίζουμε με αρκετή ρίγανη.
  5. Κλείνουμε την λαδόκολλα στερεώνοντας την με οδοντογλυφίδες.
  6. Ψήνουμε 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο,αν θέλετε το ψάρι σας να ροδίσει ανοίξτε τη λαδόκολλα στα 10 τελευταία λεπτά.
  7. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας τα ψάρια μας με μαϊντανό.

 

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να φτιάξουμε με αυτό τον τρόπο φιλέτο μπακαλιάρου,πέρκα,γλώσσα,λιθρίνια κ.αλ.γίνονται πολύ γευστικά και ταυτόχρονα ελαφριά!

Σχόλια
Σχόλιο από thomaei , Τετάρτη, 23 Μάιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
αγαπημενο μας φαγητο.. Βασιλικη μου αλλα δεν βαζω πεστο , την επομενη φορα θα βαλω !! ευχαριστω !!
Σχόλιο από thomaei , Τετάρτη, 23 Μάιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
αγαπημενο μας φαγητο.. Βασιλικη μου αλλα δεν βαζω πεστο , την επομενη φορα θα βαλω !! ευχαριστω !!
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 24 Μάιος 2012
Εγώ ευχαριστώ Θωμαή,το πέστο του πάει πολύ,δοκίμασέ το και έτσι!
Μεταφορά στην κορυφή