Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψάρι με πορτοκάλι

recipe image
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Κυριακή, 31 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • Φαγκρί ή  πέρκα ή  γλώσσα  ή συναγρίδα ή  μπακαλιάρος .
  • Καρότα, κολοκυθάκια, σέλερι
  • 1 φλιτζάνι σαμιώτικο γλυκό κρασί
  • 2 πορτοκάλια το χυμό τους
  • ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • αλάτι,  πιπέρι .
Οδηγίες
  1. Ποσάρουμε με ελάχιστο νερό ή  ζωμό λαχανικών  το ψάρι ,για 2 λεπτα και απο τις δυο πλευρές .
  2. Το αφήνουμε λιγο να κρυώσει και  αφαιρούμε τα  κόκαλα .
  3. Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μια αλλη φαρδιά κατσαρόλα μαζί  με όλα τα λαχανικά .
  4. Βράζουμε μέχρι να μισομαλακώσουν τα λαχανικά και ρίχνουμε το φιλεταρισμένο ψάρι και  σβήνουμε με το κρασί και το πορτοκάλι
  5. Σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένο ,αφήνουμε να δέσουν οι γεύσεις .
Λίγα μυστικά ακόμα
΄Οπου δεν έχω προσθέσει αναλογίες, είναι κατά την  βούληση σας
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 01 Ιούνιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Ιδιαίτερη συνταγή αυτή, Ντίνα! Με πορτοκάλι ψάρι δεν είχα ξανακούσει....θα πρέπει να δοκιμαστεί σύντομα.....
Μεταφορά στην κορυφή