Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...


Ψάρι με ντοματίνια, μυρωδικά και balsamico

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Κυριακή, 17 Ιούνιος 2012
none
Περιγραφή

Πολύ νόστιμο,το μπασάλμικο και τα μυρωδικά δίνουν υπέροχη γεύση στο ψάρι μας!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 4 μεγάλα ψάρια,κατά προτίμηση τσιπούρες ή λαβράκια,
  • ντοματίνια ή μέτριες ντοματούλες,
  • 4 κ.σ. ξίδι μπασάλμικο,
  • 1/2 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο,
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο,
  • 1 ποτηράκι κρασιού λάδι,
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο,
  • 1 κρεμμύδι,
  • αλατοπίπερο,ρίγανη,
  • 1 κ.σ. κάπαρη και 1 πιπεριά πράσινη σε λωρίδες{προαιρετικά}.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε,πλένουμε πολύ καλά τα ψάρια μας,τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί.
  2. Κόβουμε τα ντοματίνια στα τέσσερα ή τις ντοματούλες στα έξι,ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά μας,το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  3. Σοτάρουμε ελαφρά κρεμμύδι-σκόρδο στο λάδι,προσθέτουμε τα ντοματίνια,αφήνουμε 5' και σβήνουμε τη φωτιά μας.
  4. Προσθέτουμε το ξίδι,τα μυρωδικά,την κάπαρη και πιπεριά,βάζουμε στην κοιλιά των ψαριών από το μείγμα και περιχύνουμε απάνω,αλατοπιπερώνουμε ελαφρά,πασπαλίζουμε ρίγανη.
  5. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για μισή ώρα.
  6. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε 15' ακόμη να ροδίσει το φαγητό μας!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για την κάπαρη δεν μπορώ να σας πω τι γεύση θα δώσει στο φαγητό γιατί δεν έβαλα,{δεν την τρώνε οι δικοί μου} αλλά το μπασάλμικο να το βάλετε κάνει το ψάρι μας πολύ νόστιμο!

Συνταγή από την Selonda.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή