Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Προσούτο με πεπόνι

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 27 Αύγουστος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Κλασσικός συνδυασμός, εύκολος και gourmet!

Συστατικά
  • Προσούτο λεπτοκομμένο
  • Πεπόνι
  • μαϊντανός
Οδηγίες

  1. Χωρίζουμε το προσούτο στη μέση οριζόντια και ανάλογα βέβαια με το πλάτος που θα έχει.
  2. Το γυρίζουμε με τα δάκτυλά μας σε ρολάκι και την μια του πλευρά τη στερεώνουμε από κάτω, ώστε να κάθεται στην πιατέλα.
  3. Γυρίζουμε το πάνω μέρος του ρολού που έχει και το λευκό μέρος προς τα έξω, για να δώσουμε σχήμα τριαντάφυλλου.
  4. Παίρνουμε μισό πεπόνι και το καθαρίζουμε από τους σπόρους και με το ειδικό εργαλείο αφαιρούμε μπαλάκια από το πεπόνι . Χρησιμοποίησα το μικρό «κουταλάκι».
  5. Το κάθε μπαλάκι το βάζουμε μέσα στο προσούτο,
  6. Στη βάση του τριαντάφυλλου προσθέτουμε φύλλο μαϊντανού για διακόσμηση.
Λίγα μυστικά ακόμα

To  κουταλάκι που μπορούμε να κάνουμε μπαλάκια το πεπόνι μας.

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 31 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Χάρμα Οφθαλμών!! Δεν το αγγίζουμε μέχρι να χορτάσει το μάτι μας!! Υπέροχο!
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 31 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ναι Χάρμα Οφθαλμών
Μεταφορά στην κορυφή