Portobello γεμιστά
- 6 μεγάλα μανιτάρια Πόρτο μπέλο
- 200 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
- 100 γρ. ζαμπόν ψιλ/νο
- Σάλτα ντομάτας έτοιμη ή σάλτσα τσίλι σος έτοιμη στα sm
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγο βούτυρο ή λάδι

- Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε ένα ταψί και βάζουμε τα μανιτάρια με το καπάκι προς τα κάτω, αφού τα έχουμε πρώτα καθαρίσει με υγρό πανί.
- Αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε το ζαμπόν και τη σάλτσα.
- Τέλος τα γεμίζουμε με το τυρί.
- Ψήνουμε στο φούρνο160ο περίπου μισή ώρα.
Ευχαριστώ!








