Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1470-poutaneska0.jpg
Σπαγγέτι πουτανέσκα



Πλεξούδες με αλμυρή γέμιση

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Τέλεια ζύμη για αλμυρή γέμιση.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 φλυτζανα χλιαρο γαλα
  • 1/2 φλυτζανα σπορελαιο
  • 1 αυγο
  • 1/2 κουταλακι αλατι
  • 1 κουταλακι ζαχαρη
  • 1 φακελακι μαγια
  • 500 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις περίπου
Οδηγίες
  1. Λιωνω τη μαγια με το χλιαρο γαλα
  2. Και μετα ριχνω ολα τα υλικα με τελευταιο το αλευρι και ζυμώνουμε να γίνει μια μαλακή ζύμη που κολλάει ελάχιστα.
  3. Το σκεπαζω και το αφηνω να φουσκωσει.
  4. Χωρίζω στα 2 τη ζύμη και ανοιγω φυλλο.
  5. Μεσα εγω ψιλοκοβω το ζαμπον και το τυρι. Πολυ ωραιο ειναι με φιλαδελφεια και σαλαμι μπυρας.
  6. Ειναι και πολυ ωραίο, αντι για σαλάμι, σολομός.
  7. Απο πανω αλείφουμε με κρόκο αυγου και ψηνουμε σε 180-200 βαθμούς για 25-30'.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή