Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3772-stafidopitakent.jpg
Σταφιδόπιτα



Πατσάς κόκκινος με χοιρινό κεφαλάκι

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012
none
Περιγραφή

Μια άλλη συνταγή για πατσά επίσης νόστιμη.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 χοιρινό κεφαλάκι.
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ,
  • μια πατάτα μεγάλη ,
  • 6-7 σκελίδες σκόρδο.
  • Πάπρικα (κόκκινο γλυκό πιπέρι),
  • καυτερό κόκκινο πιπέρι(μπούκοβο),
  • ξύδι ,
  • αλάτι.
Οδηγίες
  1. Ζητάμε από τον κρεοπώλη να κόψει το κεφάλι σε δύο -τρείς μεριές για να βράσει ευκολώτερα. Επίσης να καθαρίσει τα λίπη από πάνω. Έτσι γίνεται πιο ελαφρύς ο πατσάς μας.
  2. Βάζουμε από βραδύς το κεφαλάκι σε μεγάλη κατσαρόλα με νερό ,που το αλλάζουμε συχνά να καθαρίσει το αίμα. Το πρωί βάζουμε σε καθαρό νερό το κεφαλάκι να βράσει και το ξαφρίζουμε όσο βγάζει αφρό .
  3. Επίσης βάζουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι ,τρείς σκελίδες σκόρδο και την πατάτα, προσθέτουμε και αλάτι. Το βράζουμε επί 3 ώρες σε μέτρια φωτιά.
  4. Όταν γίνει καλά το κρέας και ξεκολλά από τα κόκκαλα το τραβάμε από την φωτιά ,βγάζουμε το κρέας και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Αφαιρούμε το ψαχνό και πετάμε τυχόν λίπη. Το κόβουμε κομμάτια τέτοια που μας αρέσουν (μικρά η μεγάλα). Σουρώνουμε τον ζωμό και τον αφήνουμε να κρυώσει, θα μαζευτεί όλο το λίπος επάνω ,το παίρνουμε με κουτάλι και το πετάμε.
  5. Ξαναβάζουμε το κρέας μέσα στον ζωμό προσθέτουμε 1 κουταλιά σούπας κόκκινο γλυκό πιπέρι, διορθώνουμε αν χρειαστεί στο αλάτι και το δίνουμε 2-3 βράσεις.
  6. Χτυπάμε σε γουδί τις υπόλοιπες σκελίδες σκόρδου με αλάτι και καυτερό πιπέρι ,προσθέτουμε και λίγο ξύδι .Έτσι κάναμε το σκορδοστούμπι από το οποίο βάζει ο καθένας όσο θέλει στο πιάτο του.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή