Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πατάτες αντιναχτές

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2014
none
Περιγραφή

Μια συνταγή που μας έρχεται από την Κύπρο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • πατατουλες μικρες με το φλουδι τους,
  • ελαιολαδο,
  • 1 κρασοποτηρο κοκκινο κρασι,
  • σποροι κολιαντρου,
  • ανθος αλατιου
Οδηγίες
  1. Με μια πετρα η κατι βαρυ σπαζουμε ελαφρα τις πατατες μας να ραγισουν και κατοπιν τις αλατιζουμε.
  2. Σε μια κατσαρολα βαζουμε το λαδι να καψει (να σκεπαζει τις πατατες μας), ριχνουμε μεσα τις πατατουλες μας αφου τις εχουμε πλυνει και στεγνωσει πολυ καλα.
  3. Μολις αρχισουν και τηγανιζονται, χαμηλωνουμε την φωτια μας για να ψηθουν καλα, κατοπιν στραγγιζουμε το λαδι, σβηνουμε με το κρασι μας και ριχνουμε τους σπορους του κολιαντρου.
  4. Βαζουμε το καπακι της κατσαρολας μας και αρχιζουμε να τις αντινασσουμε, τις χορευουμε καλα καλα μεχρι να παρουν χρυσαφι χρωμα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδευουν τα κρεατικα μας και οχι μονο.

Στο σερβιρισμα βαζουμε ψιλοκομμενο δεντρολοβανο.

Μια Κυπριακη συνταγη πρωτοτυπη,ευκολη και πολυ νοστιμη

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή