Παγωτό Τρίγευστο
- Για την βανιλια:
- 1 ζαχαρουχο,
- 1 εβαπορε,
- 1 μορφατ,
- 3 βανιλιες,
- για την καραμελα:
- 1 ζαχαρουχο καραμελωμενο,
- 1 μορφατ,
- 1 εβαπορε,
- για την μοκα:
- 1 ζαχαρουχο,
- 1 εβαπορε,1 μορφατ,
- 1 σφηνακι εσπρεσσο(οχι σκονη,φτιαγμενο με νερακι,
- 1 κουβερτουρα τριμμενη
- Χτυπαμε τις κρεμες χωριστα.
- Βαζουμε σε στρωσεις το παγωτο μας αφου παγωνουμε σταδιακα τις στρωσεις για να μην ανακατευτουν οι γευσεις.
- Αυτη η ποσοτητα βγαζει 3 σκευη παγωτου,εαν θελετε λιγοτερο κανετε την μιση δοση.