Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Παγωτό σάντουιτς

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Κυριακή, 07 Ιούλιος 2013
none
Περιγραφή

Το παγωτό των παιδικών μας χρόνων φτιαγμένο με τα χεράκια μας.

Συστατικά
  •    2 πακέτα πτι-μπερ.
  •    1 συσκευασία μόρφατ η ερμόλ σε μεταλλικό κουτί (φυτική σαντιγί)
  •    1 κουτί γάλα εβαπορέ.
  •    1 κουτί γάλα ζαχαρούχο.
  •    2 βανίλιες.
  •    Λίγη κουβερτούρα τριμμένη ,η σταγόνες σοκολάτας.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε πολύ καλά τη μόρφατ με τις βανίλιες ναφρατέψει.   Προσθέτουμε το εβαπορέ και συνεχίζουμε να χτυπάμε για 5 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα.
  2. Ρίχνουμε στο μείγμα το ζαχαρούχο και χτυπάμε για λίγο ακόμα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.   Στο τέλος προσθέτουμε και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε απαλά.
  3. Σενα πυρέξ στρώνουμε σε μια σειρά τα μπισκότα με την καλή όψη προς τα κάτω, και φροντίζουμε να χωρέσουν ακριβώς. Ρίχνουμε την κρέμα και την στρώνουμε ισόπαχα. Στρώνουμε μια σειρά μπισκότα με την καλή τους όψη προς τα επάνω, αλλά ακριβώς στην ίδια διάταξη όπως και στη βάση, έτσι ώστε, όταν κοπούν τα κομμάτια στις διαστάσεις του μπισκότου, να βγαίνει ολόκληρο μπισκότο επάνω και κάτω.
  4. Σκεπάζουμε το πυρέξ με μεμβράνη και παγώνουμε στην κατάψυξη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 19 Ιούλιος 2013
Τζενη μου ωραίο το παγωτό σου
Έχω μια ερώτηση
Εδώ δεν έχουμε ερμολ η μορφατ.μπορω να βάλω κανονική κρέμα γάλακτος;
Σχόλιο από tzeni.masterchef , Παρασκευή, 19 Ιούλιος 2013
Αν δεν βρίσκεις ermol η morfat μπορείς να πάρεις garni και να χτυπήσεις με το ανάλογο γάλα που αναφέρει η συσκευασία η ακόμη να βάλεις κρέμα γάλακτος, αφού πρώτα, την παγώσεις καλά και την χτυπήσεις ναφρατέψει. Στη συνέχεια προσθέτεις κανονικά τα υπόλοιπα υλικά.
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 31 Ιούλιος 2013
Και δεν ξεχνάμε ποτέ τα υλικά μας να είναι κρύα αφού τα έχουμε αφήσει κάποια ώρα στο ψυγείο και μετά να τα χρησιμοποιήσουμε.
Μεταφορά στην κορυφή