Σουφλέ σοκολάτας

Είναι τα ωραιότερα και τα πιο εύκολα σουφλέ σαν αυτά που σερβίρουν σε καφέ και ακόμα καλύτερα που είναι σπιτικά.....
- 4 αυγά,
- 4 κρόκους αυγών,
- 120γρ. ζάχαρη,
- 120γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
- 250γρ. μαργαρίνη,
- 300γρ. κουβερτούρα.
- Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη, λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με την μαργαρίνη και όταν λιώσουν, το ρίχνουμε στο μείγμα με την ζάχαρη και τα αυγά που έχουμε χτυπήσει.
- Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και γρήγορα για να μην ψηθούν τα αυγά. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και τα ανακατεύουμε καλά.
- Τα χωρίζουμε σε ατομικά μπολάκια αλλά προσοχή μην τα γεμίσετε μέχρι επάνω λίγο πιο πάνω από την μέση και τα βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
- Όταν θέλουμε να να τα ψήσουμε τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.
- Τα σουφλεδάκια θα είναι ρευστά μέσα όταν τα ψήσουμε έτσι πρέπει να είναι...αν θέλουμε τα φορμάκια τα βουτυρώνουμε πριν βάλουμε μέσα το μείγμα...
- Κρατάνε στο ψυγείο μια εβδομάδα περίπου, έτσι όποτε θέλουμε τα βγάζουμε και ψήνουμε....καλή επιτυχία....