Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2635-mhlothganites1.jpg
Τηγανίτες μήλου



Μπουτάκια κότας φιλέτο με μπέικον

recipe image
Προστέθηκε απόΡοδάνθη, Κυριακή, 17 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 5   μπουτάκια   ξεκοκαλισμένα   απο   τον   κρεοπώλη
  • 5   λωρίδες   μπέικον
  • αλάτι, πιπέρι,  φυλλαράκια  φρέσκου   δεντρολίβανου
  • λάδι   και   χυμό   λεμονιου
  • τυρί   σε   κύβους

 

Οδηγίες

  1. Παίρνουμε  τα   μπουτάκια  μας   τα   αλατοπιπερώνουμε,  βάζουμε  εσωτερικά   ενα   κύβο   τυρί   κίτρινο   και   περνάμε  το   κοτόπουλο   με   μια   λωρίδα   μπέικον.
  2. Δένουμε   με   ειδικό   σχοινί  (ζητήστε  απο   τον   κρεοπώλη)   σταυρωτά   σαν   δέμα   και   πάνω  πάνω  βάζουμε   ένα   φυλλαράκι  δεντολίβανο.
  3. Τα   βάζουμε   σε   πυρέξ   και  τα   περιχύνουμε   με   λαδολέμονο.
  4. Εγώ   έβαλα   και   πατάτες   που  της   αλατοπιπέρωσα  και  έριξα  και  ρίγανη .
  5. Εσεις   μπορείτε    να   το   συνοδεύσετε   με  πιλάφι   ή   πουρέ .
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 17 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Ότι πρέπει και για μπουφέ, εύκολο και γρήγορο. Πολύ ωραία συνταγή!!!!
Άραγε θέλει πολλή ώρα ψήσιμο και σε τι θερμοκρασία;
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 18 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραίο και εντυπωσιακό πιάτο!! Ένας πρωτότυπος τρόπος για διαφορετικό μαγείρεμα κοτόπουλου!!
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Δευτέρα, 18 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Το δεντρολίβανο κάνει τη διαφορά .
Ροδανθη γίνεται ζουμερό ξεσκέπαστο ?
Το λεμόνι απο την αρχή θα το βάλω ,η προς το τέλος ?
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 16 Ιούνιος 2009
Και εγώ το ίδιο θα ήθελα να ρωτήσω με την Ντίνα. Ευχαριστώ!
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2009
Μια και το έφτιαξα αυτο το πιάτο ας μου επιτρέψει, η φιλη μας μεχρι να το δει να απαντήσω .
Το εβαλα σε γάστρα σκεπασμένη και το άνοιξα στο τέλος να ροδίσει .Το λεμόνι και αυτο προς το τέλος .Ρίγανη δεν έβαλα, ηθελα το δεντρολίβανο να μείνει καθαρή η μυρωδιά του ,αλλα αν την εβαζα θα την πρόσθετα και αυτην στο τέλος . Η ρίγανη σε φαγητό ξεσκέπαστο στο φούρνο, εμενα μου πικρίζει,τη γευση .Το πιάτο σας το συνιστώ ειναι υπέροχο .
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2009
Ξέχασα να γράψω ποση ωρα θέλει .
Το έβαλα σε μέτρια θερμοκρασία για ενα 20λεπτο σκεπασμένο .Οταν το ξεσκέπασα ειχε ηδη μαλακώσει .Δυνάμωσα το φούρνο και συνέχισα για αλλο ενα τέταρτο .Το 20λεπτο υπολογίστε το απο την ωρα που θα αρχισει να βραζει .
Σχόλιο από ΤΟΜ , Σάββατο, 15 Μάιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
Πάρα πολύ καλό. Συγχαρητήρια.
Μεταφορά στην κορυφή