Στήθος κοτόπουλου γεμιστό
- 2 στήθη κοτόπουλου
- 1 μεγάλη ντομάτα σε φέτες
- τυρί του τοστ σε φέτες
- πιπεριά σε μπαστουνάκια
- αλατοπίπερο
- ρίγανη
- λάδι.
- Αφαιρούμε την πέτσα από τα στήθη ,τα πλένουμε καλά{εγώ τα αφήνω 5' σε νερό με ξύδι} ,αφήνουμε να στραγγίξουν.
- Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά μας .
- Τοποθετούμε σε πυρέξ τα στήθη κοτόπουλου,με μαχαιράκι ανοίγουμε στην μέση από την πλατιά πλευρά τους προς την στενή, Προσοχή! όχι μέχρι κάτω δεν θέλουμε να τα χωρίσουμε,
- αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε από 2 μισές φέτες ντομάτας σε κάθε φιλέτο ,το τυρί του τοστ κι αυτό κομμένο στην μέση πάνω από τις ντομάτες και τέλος την πιπεριά.
- Κλείνουμε το φιλέτο μας ,στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα ,ρίχνουμε πάλι αλατοπίπερο,ρίγανη και με ένα κουτάλι σούπας ρίχνουμε σε κάθε φιλέτο λάδι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 45 λεπτά περίπου να ροδίσουν.
- Σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.
΄Αλλος ένας τρόπος είναι να μην τα ανοίξουμε αλλά να τα χαράξουμε απάνω και να βάλουμε σε κάθε χαραγματιά από 1 μπαστουνάκι πιπεριάς {βάζουμε πολύχρωμες για άρωμα} μικρές φέτες ντομάτας ή ντοματίνια κομμένα στην μέση και τυράκι ,όποιο σας αρέσει .
Οπως κι αν τα φτιάξουμε έχουμε ένα υγιεινό και πολύ νόστιμο φαγητό!