Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπουγάτσα

recipe image
Προστέθηκε απόannaki, Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 7 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια γρήγορη,  εύκολη και γλυκιά  συνταγή για μικρούς και μεγάλους

Συστατικά
  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας για όλες τις χρήσεις ή Βηρυτού
  • 1 βιτάμ
  • 1 κουτί ζαχαρούχο
  • 1 1/2 νερό (μετράμε με το κουτί ζαχαρούχο)
  • άχνη και κανέλλα
Οδηγίες

  1. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ.
  2. Τσαλακώνουμε τα φύλλα ένα-ένα με τα χέρια για να γίνουν φωλίτσες.
  3. Τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο.
  4. Λιώνουμε το βιτάμ και το περιχύνουμε πάνω στα φύλλα.
  5. Προσοχή να πάει παντού!
  6. Φουρνίζουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
  7. Όσο ψήνεται, αραιώνουμε το ζαχαρούχο με το νερό
  8. Στο μισάωρο βγάζουμε το πυρέξ και ρίχνουμε το ζαχαρούχο πάνω στα φύλλα.
  9. Φουρνίζουμε πάλι για άλλα 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει.
  10. Πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλλα
Σχόλια
Σχόλιο από bhsaria58 , Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Aννάκι είναι πράγματι εύκολη ,μήπως είναι σαν την μπουγάτσα θεσσαλονίκης την σκέτη όλο φύλλο που είναι?μου αρέσει πάρα πολύ!!!!και μάλιστα αυτή η μπουγάτσα θέλει ζάχαρη κανονική όχι άχνη και μπόλικη κανέλα.
Σχόλιο από marianta , Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία συνταγή annaki! Εύκολη, γρήγορη και φαντάζομαι γευστικότατη!
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχη! Ελαφριά και πεντανόστιμη! Τη φτιάχνω κι εγώ έτσι Annaki πολλές φορές. Να είσαι καλά που μου τη θύμησες, κι έχω καιρό να την κάνω!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Η μπουγάτσα αυτή όσο εύκολη είναι τόσο νόστιμη γίνεται!!!τη φτιάχνω όταν θέλω κάτι γρήγορο κι εύκολα.Μπράβο Αννάκι!!
Σχόλιο από Βαλεντίνη , Τετάρτη, 18 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπραβο Annaki, πολυ καλη η συνταγή σου και γρηγορη. Σε 1 ωρα η μπουγατσα ηταν έτοιμη και σε 2 ωρες δεν υπηρχε ουτε κομματακι για δειγμα. Νοστιμοτατη!!!
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2011
Η φωτογραφία από τη Σούλα!
Μεταφορά στην κορυφή