Μπισκοτένια βάση με φράουλα
Ζύμη για τη μπισκοτένια βαση
3 αυγά μεγάλα
150 ζάχαρη
150 αλεύρι
1 βανίλια
1 κ.γλ μπεικιν
Για την κρεμα
2 κασεδακια γιαουρτι των 200 γρ
1 φιλαδελφεια
2 κρεμες γαλακτος
1 βανιλια
1 ζελατινη
500 γρ φραουλα
1 ως 2 φακελακια ζελε φραουλα
Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα ασπράδια του αυγού και 3 κουταλιές ζεστό νερό και τα χτυπάμε με το μίξερ καλά για περίπου 5 λεπτά, βάζουμε τους κρόκους, και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε με το μίξερ.
Ρίχνουμε την ζάχαρη και την βανίλια, δουλεύουμε ώσπου να γίνει κρεμώδες.
Βάζουμε και το αλεύρι με το μπεικην και το ανακατεύουμε με το μίξερ.
Το ρίχνουμε σε 28άρα φόρμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο στον αέρα για 30 λεπτά.
Η κρέμα είναι...
2 Κασεδακια τον 200 γρ εδώ (Schmand) για σας 1 γιαούρτι με όλα τα λιπαρά και ένα Φιλαδέλφεια Και δύο κρέμες γάλακτος με βανίλια,ένα φακελάκι ζελατίνα για να στερεωθεί η κρέμα.
Έβαλα περίπου 300-350 γρ φράουλα σε κομμάτια μέσα στην κρέμα,τα ανακατεύω καλά,και τη βάζω στο κέικ με φόρμα γύρο γύρο,και το βάζω για μια ώρα στο ψυγείο...
Μετά βάζω από πάνω φράουλα και ζελέ ουσία με φράουλα και βάζω πάλι στο ψυγείο.
Λίγα μυστικά ακόμα: Μπορούμε να βάλουμε πάνω σε αυτή τη βάση, ότι φρούτο θέλουμε!!! Επίσης βάζουμε γιαούρτι φράουλα και πάνω φράουλες, Κρέμα ζαχαροπλαστικής και φράουλες, Φράουλες με ζελέ ή ό,τι άλλο θέλετε...