Μπισκοτάκια αστεράκια
- 1/2 κιλό περίπου αλεύρι.
- 240 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο.
- 240 γραμ.ζάχαρη.
- 10 γραμμάρια μπαίκιν.
- 40 γραμμάρια νερό.
- Άρωμα βανίλιας.
- 2 αυγά και 1 για επάνω.
- Ζυμώνουμε τα υλικά και αφήνουμε την ζύμη λίγη ώρα να ξεκουραστεί.
- Ανοίγουμε φύλλο παχύ και κόβουμε με κου-πάτ σχέδια.
- Τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- Τα αλοίφουμε με αυγό χτυπημένο ,και σε πέντε λεπτά τα ξαναλοίφουμε και τα ψήνουμε σε θερμοκρασία 180 βαθμών περίπου 20 λεπτά.
Μπορούμε να στολίσουμε τα μπισκοτάκια μας με ότι διακόσμηση θέλουμε!






