Μπισκότα κρασιού

Τώρα που είναι Σαρακοστή φτιάχνω συχνά αυτά τα μπισκοτάκια γιατί είναι πολύ γρήγορα και νόστιμα. Ελπίζω να αρέσουν και σε σας !
-
1 ποτήρι σπορέλαιο
-
1 ποτήρι άσπρο κρασί
-
1 ποτήρι ζάχαρη
-
1/2 κουταλάκι σόδα
-
1 μπέικιν πάουντερ
-
800 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
3/4 της κούπας καρύδια τριμμένα.
-
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη, τα ζυμώνουμε λίγο, τα πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.




Αριστούλα μου ελαιόλαδο μπορείς να βάλεις σίγουρα. Για κόκκινο κρασί δεν ξέρω γιατί είναι πιο βαρύ και δεν είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Το σπορέλαιο το βάζω γιατί τα κάνει πιο τραγανά.