Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2647-isli.jpg
Ισλί



Μπακαλιαράκια σκορδάτα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 29 Μάιος 2017
none
Περιγραφή

Νόστιμα ,πικάντικα ,ψητά στο φούρνο με σκόρδο και λαδολέμονο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 1 κ. μπακαλιαράκια
  • 6 γεμάτες κουταλιές της σούπας λάδι
  • χυμό από 2 λεμόνια
  • 1 κ. γλ. ρίγανη
  • 3 μέτριες σκελίδες σκόρδο λιωμένες ή ψιλοκομμένες
  • ½ φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ νερό
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Σε μπολ ρίχνουμε το λάδι, τη ρίγανη, το χυμό και το λιωμένο σκόρδο. Ανακατεύουμε πολύ καλά χτυπώντας με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. Σε λαδωμένο ταψάκι που να τα χωράει ακριβώς, τοποθετούμε τα ψάρια μας σε μια σειρά. Αλατίζουμε, τα περιχύνουμε με το λαδολέμονο και ρίχνουμε το νερό στο πυρέξ προσέχοντας να μην πέσει πάνω στα ψάρια και τα ξεπλύνει από το λαδολέμονο τους.
  3. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 35-40 λεπτά ή μέχρι να δούμε ότι τα ψάρια ψήθηκαν αλλά δεν στέγνωσαν.
  4. Σερβίρουμε τα ψάρια ζεστά περιχυμένα με το ζουμάκι τους και σαλάτα εποχής.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή