Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3460-rizotopanzari.jpg
Ριζότο με παντζάρια



Μπακαλιαράκια σκορδάτα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 29 Μάιος 2017
none
Περιγραφή

Νόστιμα ,πικάντικα ,ψητά στο φούρνο με σκόρδο και λαδολέμονο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 1 κ. μπακαλιαράκια
  • 6 γεμάτες κουταλιές της σούπας λάδι
  • χυμό από 2 λεμόνια
  • 1 κ. γλ. ρίγανη
  • 3 μέτριες σκελίδες σκόρδο λιωμένες ή ψιλοκομμένες
  • ½ φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ νερό
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Σε μπολ ρίχνουμε το λάδι, τη ρίγανη, το χυμό και το λιωμένο σκόρδο. Ανακατεύουμε πολύ καλά χτυπώντας με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. Σε λαδωμένο ταψάκι που να τα χωράει ακριβώς, τοποθετούμε τα ψάρια μας σε μια σειρά. Αλατίζουμε, τα περιχύνουμε με το λαδολέμονο και ρίχνουμε το νερό στο πυρέξ προσέχοντας να μην πέσει πάνω στα ψάρια και τα ξεπλύνει από το λαδολέμονο τους.
  3. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 35-40 λεπτά ή μέχρι να δούμε ότι τα ψάρια ψήθηκαν αλλά δεν στέγνωσαν.
  4. Σερβίρουμε τα ψάρια ζεστά περιχυμένα με το ζουμάκι τους και σαλάτα εποχής.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή