Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3497-ntonatsivas.jpg
KOBLIHY τα Τσέχικα DONUTS



Μοσχαράκι λάιτ στο φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Κυριακή, 13 Μάιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Νόστιμο και λάιτ μοσχαράκι με λαχανικά.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  •    1 κ.μοσχάρι σε λεπτές φέτες,
  •    3-4 ντομάτες σε φέτες,
  •    1 πιπεριά σε ροδέλες ή μπαστουνάκια,
  •    4 σκ. σκόρδο σε φέτες,
  •    2 κρεμμύδια σε φέτες,
  •    ρίγανη,αλατοπίπερο,
  •    ξύσμα από ένα λεμόνι,
  •    λίγο λαδάκι.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε πυρέξ τις φέτες ντομάτας,απάνω το κρέας, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε ρίγανη, συνεχίζουμε με φέτες κρεμμύδι, σκόρδο, πιπεριά και τελειώνουμε με ντομάτες.
  2. Αλατοπιπερώνουμε πάλι με προσοχή, ρίχνουμε αρκετή ρίγανη και περιχύνουμε το φαγητό μας με λάδι.
  3. Σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 1 1/2 ώρα να μαλακώσει το κρέας μας.
Λίγα μυστικά ακόμα

Δεν προσθέτουμε νερό, αφήνουν τα λαχανικά αρκετό, μπορούμε να προσθέσουμε μαϊντανό ή σέλινο.

Σχόλια
Σχόλιο από eleni_p , Παρασκευή, 18 Μάιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
φαίνεται πολύ νόστιμο μια ερώτηση για να το κάνεις έτσι και να ψηθεί σχετικά γρήγορα να το κρατήσουμε ζουμερό τι μέρος του μοσχαριού θα ήταν κατάλληλο γιαυτό το φαγητό?
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 18 Μάιος 2012
Ελένη τις περισσότερες φορές παίρνω "στρογγυλό"από το μπούτι του μοσχαριού,επίσης μαλακό κομμάτι είναι και το νουά της σπάλας[Σπαλομίτα] ή η ελιά.
Βοηθούν και τα λαχανικά και γίνεται λουκούμι!
Μεταφορά στην κορυφή