Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1470-poutaneska0.jpg
Σπαγγέτι πουτανέσκα



Μιλφέιγ ρολό της Άννας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2015
none
Περιγραφή

Εντυπωσιακός τρόπος να φτιάξουμε ένα μιλφέιγ ρολό!

Συστατικά
  • 1 φυλλο σφολιατας
  • 1 πακέτο σκόνη κρεμα ζαχαροπλαστικης + το γάλα που γράφουν οι οδηγίες
  • λιγα αμυγδαλα φιλε καβουρντισμένα
Οδηγίες
  1. Χαράζω σε λεπτές λωρίδες το φυλλο.
  2. Ψηνω πρωτα το φυλλο οπως είναι και το αφήνω να κρυωνει.
  3. Φτιάχνω την κρέμα ζαχαροπλαστικής, όπως λενε οι οδηγιες.
  4. Απλώνω την κρέμα στο φύλλο σφολιάτας και ρίχνω και μερικά αμύγδαλα.
  5. Τυλιγω προσεχτικα σε ρολο και πασπαλίζω με αχνη και μερικά καβουρντισμένα αμυγδαλα

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνταγή από Anna Petinareli.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή