Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μιλφέιγ με σπιτικό φύλλο

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Σάββατο, 31 Ιανουάριος 2015
none
Περιγραφή

Ένα πολύ νόστιμο μιλφέιγ φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από τα χεράκια μας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

ζύμη

  • 1 κιλό αλεύρι
  • 800 γρ. μαργαρίνη
  • 2 αυγά
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 2 κ.σ. ξύδι

Για την κρέμα

  • 4 φλιτζάνια γάλα
  • 1/3 φλ. Ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • 4 κ.σ. αλεύρι
  • 300 γρ. βούτυρο
  • 1 πακετάκι βανίλια ζάχαρη
  • 2 κ.σ. άχνη
Οδηγίες
  1. Βγάζουμε το βούτυρο απο το ψυγειο και τριβουμε στο τριφτη, μετα ανακατεύουμε με το αλεύρι.
  2. Βάζουμε στο νερό μας τα αυγά , αλατι, και ξίδι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε στο αλεύρι με το βούτυρο που έχουμε κάνει μια λακούβα, ζυμώνουμε τη ζύμη μας, ομως εδω να προσέξουμε η σφολιάτα δεν θελει πολυ ζυμώμα.
  3. Μόλις ανακατεύουν ολα τα υλικά, είμαστε έτοιμοι, χωρίζουμε τη ζύμη μας στα δυο και βάζουμε στη σακούλα και μετά το βάζουμε στο ψυγειο για δυο ώρες λεει η συνταγη κανονικά, εγώ πάντα την κανω απο την προηγούμενη.
  4. Μετα βγάζω από το ψυγείο και απο καθε μπαλάκι που εβαλα φτιάχνω δυο φύλλα.
  5. Ψήνουμε στους 200-220 β. μεχρι να γίνει ρόδινη.
  6. Για την κρέμα -γέμιση: Βάζουμε 4 φλιτζάνια γάλα (200γραμμαριων) και 1/3φλιτζανι ζαχαρη απάνω στο μάτι να βράση το γάλα.
  7. Χτυπαμε 4 αυγα με 4 κ σ αλεύρι στο μίξερ καλα, μετα παίρνουμε λιγο από το ζεστό γάλα ανακατεύουμε με τα αυγά για να γίνει ομοιομορφο μείγμα. Βάζουμε στη κατσαρόλα το μείγμα μας ανακατεύουμε για να μην πιάσει απο κάτω και κανουμε τη κρέμα μας, δεν πρεπει να βράσει, συμπληρώνουμε βανίλια αφηνουμε να κρυωσει.
  8. Χτυπαμε το βούτυρο μεχρι να ασπρισει, μετα παίρνουμε απο την κρύα κρέμα 1 κ. σ. και βάζουμε στο βούτυρο και στη συνεχεια χτυπαμε, πρεπει να γίνει μια αφράτη κρέμα .
  9. Στρώνουμε τα φύλλα μας, ενδιάμεσα βάζουμε αφράτη κρέμα και τέλος ραντίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Όλα τα υλικά πρέπει να είναι κρύα

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή