Μιλφέιγ εύκολο
- 1/2 κιλό σφολιάτα
- .400 γραμμάρια φυτική κρέμα χτυπημένη σε σαντιγί με 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη.
- 400 γραμμάρια φράουλες κομμένες φέτες και μερικές ολόκληρες,
- Άχνη και λίγη τρούφα για το γαρνίρισμα.
- Απλώνουμε την σφολιάτα και την κόβουμε σε τρείς λωρίδες. Τις τρυπάμε πυκνά με το πιρούνι και τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολα, να ψηθούν στους 170 βαθμούς περίπου 20 λεπτά . Τις κρυώνουμε και τις πατάμε τα φύγει ο αέρας.
- Κόβουμε από την στενή πλευρά να σιάξουν και κρατάμε τα τρίμματα. Βάζουμε σε πιατέλα το ένα φύλλο ,βάζουμε από πάνω το 1/3 της κρέμας και απλώνουμε φετάκια από φράουλες.
- Προσθέτουμε το άλλο φύλλο και απλώνουμε και σαυτό κρέμα και φράουλες.
- Βάζουμε από πάνω το τρίτο φύλλο ,απλώνουμε κρέμα ,τα τρίμματα και στολίζουμε με φράουλες.
- Ρίχνουμε από πάνω λίγη άχνη και λίγη τρούφα. Το βάζουμε στο ψυγείο μερικές ώρες και μετά σερβίρουμε.
Η Αργυρώ έκανε αυτό το μιλφέιγ και το υιοθέτησα.