Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1470-poutaneska0.jpg
Σπαγγέτι πουτανέσκα



Μηλοπιτάκια τραγανά

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015
none
Περιγραφή

Φτιάχνουμε μηλοπιτάκια τραγανά με ένα εντυπωσιακό σχέδιο!

Συστατικά
  • Υλικά για τη ζυμη
  • 125γρ βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
  • 50 γρ γιαούρτι
  • 50 γρ ηλαιελαιο
  • 1 κ σ ζαχαρη
  • 2 κ σ κορν φλάουρ
  • 1 μπέικιν
  • 350-400γρ αλευρι
  • Γεμιση
  • 4 μηλά
  • 50 γρ ζαχαρη (αν τα Μήλά ειναι γλυκα μπορείτε να την αφαιρέσετε )
  • Κανέλα (εγώ δεν εβαλα )
  • 100γρ καρυδι
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα περνάμε από τον τρίφτη.
  2. Τα Βάζουμε στο τηγάνι με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να πιούν τα υγρά.
  3. Προσθέτουμε τα καρύδια και την κανέλλα και αφήνουμε να κρυώσει.
  4. Για τη ζύμη:Βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με το κουτάλι,προσθέτουμε το αλεύρι και φτιάχνουμε ζύμη.
  5. Χωρίζουμε σε 5 μπαλάκια και ανοίγουμε φύλλο σαν μικρό πιάτο του γλυκού.
  6. Χωρίζουμε το κάθε φύλλο στα 4 και κόβουμε το κάθε κομμάτι σε 3 λωρίδες με το μαχαίρι ή με τη ρόδα.
  7. Βάζουμε γέμιση 1 κ.γλ. και το κλείνουμε.
  8. Ψήνουμε σε θερμοκρασία 200 β. για 15 - 20 λεπτά να πάρουν χρώμα.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή