Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

PFF Lists Garrett Bradbury as Vikings' Worst Draft
NsdSdsf 23.11.2021 9:35
Fresh new 3rd Quarterback Includes No NFL Wins
NsdSdsf 23.11.2021 9:34
On the lookout again upon the Detroit Lionshistori
NsdSdsf 23.11.2021 9:33
Kadarius Toney Can Assistance the Passing Activity
NsdSdsf 23.11.2021 9:31
The Washington Soccer Team 2021 draft course is in
NsdSdsf 23.11.2021 9:30
The Close of Zach Ertz's Eagles Operate Demanded i
NsdSdsf 23.11.2021 9:29
3 motives why OBJ will even now be upon the Browns
NsdSdsf 23.11.2021 9:28
George Kittle speaks around 49ersQB circumstance
NsdSdsf 23.11.2021 9:27
Kyrie 6 EP Black Red BQ4631-002
nike9595 2.11.2021 3:33
Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μηλόπιτα με κρέμα κρασιού

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 11 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Μια ιδιαίτερη τούρτα με κρέμα κρασιού μέσα της !

Συστατικά

ζύμη παστας φλωρας

  • 125 γρ . βούτυρο
  • 100 γρ . ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 1 αυγό
  • 200 γρ . αλεύρι
  • 2 κ . γ . Μπέκιν Πάουντερ

για την φόρμα

  • βούτυρο
  • 2 κ . σ . τριμμένη φρυγανιά

γέμιση

  • 1 0250 γρ μήλα
  • 2 σακουλάκια ανθός αραβοσίτου βανίλια
  • 125 γρ . κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ χυμό λεμονιού
  • 750 γρ . κρασί άσπρο ( ΟΧΙ ΡΕΤΣΙΝΑ )
  • 250 γρ . ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • λίγο κακάο ή κροκαντ για το γαρνίρισμα

Για το κροκάν

  • 4 κ.σ. ζάχαρη
  • 50 γρ . βούτυρο
  • 200 γρ . αμύγδαλα ή φουντούκια χοντροκομμένα
Οδηγίες
  1. Με το αλεύρι , μπεκιν , αυγό , βανίλια και βούτυρο κάνουμε την ζύμη και την αφήνουμε στο ψυγείο 30 λεπτά να κρυώσει .
  2. Βουτυρώνουμε την φόρμα με στεφάνι και στο στεφάνι το ίδιο
  3. και την πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά .
  4. Καθαριζουμε τα μήλα , τα κοβουμε σε κυβακια και τα ραντίζουμε με τον χυμο λεμονιου .
  5. Στο άνθος αραβόσιτου βάζουμε 3 κ.σ.απο το κρασί .
  6. Το κρασί και την ζάχαρη τα βάζουμε να βράσουν .
  7. Το ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και ρίχνουμε το άνθος αραβόσιτου στο κρασί να πάρει μερικές βράσεις να γίνει μια κρέμα .
  8. Το παίρνουμε από την φωτιά και ρίχνουμε και τα μήλα .
  9. Βαζουμε την πάστα φλορα στην φορμα και προσπαθουμε να καλύψει και το στεφανι τουλαχιστον 4 ποντους .
  10. Βάζουμε μετα μεσα στην φόρμα και την κρεμα με τα μηλα και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 60 λεπτά .
  11. Το αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο
  12. Χτυπάμε την σαντιγί και γαρνίρουμε , πασπαλίζουμε με κροκαντ ή με τo κακάο

Για το κροκάν

  1. Σε ένα τηγάνι βάζουμε την ζάχαρη να καραμελώσει
  2. Ρίχνουμε και το βούτυρο να διαλυθεί και προσθέτουμε τα αμύγδαλα ή τα φουντούκια και τα ανακατεύουμε να πάρουν ένα σκούρο χρώμα όχι να γίνουν μαύρα .
  3. Μετά τα απλώνουμε σε λαδόχαρτο τα σκεπάζουμε με άλλο ένα και αμέσως με ένα πλάστη ή ένα μπουκάλι τα τρίβουμε
  4. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα χρησιμοποιούμε στα γλυκά μας για γαρνίρισμα
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 11 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πρωτότυπες και εντυπωσιακές οι συνταγές σου, Βianka!!!!!!
Οι φωτογραφίες δε, είναι εκπληκτικές!
Για δώσε πληροφορίες για το κροκάν που λες στη συνταγή σου.
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 11 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πουλαν στα καταστηματα ετοιμο κροκαντ
αλλα μπορητε να το φτιαξετε και μονοι σας

κροκαντ
4 κ,σ ζαχαρη
50 γρ βουτυρο
200 γρ αμυγδαλα η φουντουκια χοντροκομενα



σε ενα τηγανι βαζουμε την ζαχαρη να καραμελωση ριχνουμε και το βουτυρο να αναλιση και προσθετουμε τα αμυγδαλα η τα φουντουκια,και τα ανακατεβουμε να παρουν ενα σκουρο χρωμα οχι και να γινουν μαυρα
μετα τα απλωνουμε σε λαδοχαρτο τα σκεπαζουμε με αλλο ενα και αμασως με ενα πλαστη η ενα μπουκαλι τα τριβουμε τα αφηνουμε να κρυωσουν και τα χρησημοπιουμε στα γλυκα μας για γαρνιρισμα
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 13 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχο το αποτέλεσμα!!
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Τέλεια η μηλόπιτα σου με όμορφα δεμένες γεύσεις .Πες μου μονο με τι μήλα την κάνεις .
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 29 Απρίλιος 2010
συγνωμην που δεν ειχα δη την ερωτηση!!!
με οτι μηλα εχω
Μεταφορά στην κορυφή