Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Μαρμελάδα ροδάκινο.

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2011
none
Περιγραφή

Γεύση και άρωμα στη μαρμελάδα μας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό ροδάκινα και 3 νεκταρίνια σφιχτά χωρίς σημάδια και γερά.( τα ζυγίζουμε καθαρισμένα και χωρίς κουκούτσια)
  • 850 γραμμάρια ζάχαρη.
  • 1/2 ποτήρι νερού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού.
  • 1/2 ποτήρι νερού χυμό ροδάκινο life ,amita κλπ.
  • 1/2 λεμόνι στυμμένο.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια με το μαχαίρι.
  2. Βάζουμε στην κατσαρόλα σε στρώσεις φρούτο και ζάχαρη, τελειώνουμε με την ζάχαρη. Ρίχνουμε τον χυμό πορτοκαλιού και ροδάκινου και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.Ξαφρίζουμε κατα διαστήματα. Ανακατεύουμε συχνά να μην κολλήσει. 
  3. Λίγο πριν την κατεβάσουμε από την φωτιά,ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.
  4. Για να τσεκάρουμε αν είναι έτοιμη,βάζουμε μια μικρή ποσότητα σένα πιατάκι της πάστας. Κάνουμε μια αυλακιά με το δάχτυλό μας χωρίζοντας στα δύο την ποσότητα. Αν παραμείνει η αυλακιά και δεν απλώσει ,η μαρμελάδα είναι έτοιμη.
  5. Σε αποστειρωμένα βάζα καλά κλεισμένα,κρατάει ένα χρόνο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Σάββατο, 23 Ιούλιος 2011
Τέλεια μαρμελάδα,με το χρώμα της! σωστά φτιαγμένη,με τα κομματάκια μέσα που δίνουν όμορφη αίσθηση!μπράβο Τζένη μας,και εγώ έτσι κάνω τις μαρμελάδες κομματάκια -κομματάκια μέσα!
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2011
H φωτογραφία από τη Lara Lo
Σχόλιο από Ε.Φ. , Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2011
Την έκανα την μαρμελάδα σου Τζένη και μου πέτυχε! έγινε πολύ καλή!
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2011
H φωτογραφία από την Ειρήνη
Μεταφορά στην κορυφή