Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...


Μαρμελάδα ευωδιαστή με ροδάκινο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Άρωμα και χρώμα, σε αυτήν την καλοκαιρινή μαρμελάδα!!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

2 κιλά ροδάκινα γινωμένα
1,5 κιλό ζάχαρη
1 λεμόνι το χυμό του ή μισό βάζο γλυκόζη

Οδηγίες
  1. Πλένουμε τα ροδάκινα και αφαιρούμε τη φλούδα, το κουκούτσι και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  2. Σε κατσαρόλα τοποθετούμε σε στρώματα ροδάκινα και ζάχαρη και αφήνουμε όλο το βράδυ.
  3. Την επομένη βράζουμε το μείγμα σε μέτρια θερμοκρασία  γύρω στη μισή ώρα ή και παραπάνω μέχρι να πήξει ελαφρά. Ξαφρίζουμε τη μαρμελάδα κατά διαστήματα.
  4. Προς το τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού ή τη γλυκόζη.
  5. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία προς το τέλος, για να μη μας κολλήσει η μαρμελάδα.
  6. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και όσο είναι ζεστή τη βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα, κλείνουμε καλά τα βάζα , τα αναποδογυρίζουμε και έτσι τα αφήνουμε να κρυώσουν.


Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μην μας φουσκώνει η μαρμελάδα και χύνεται, βάζουμε την ώρα που βράζει, ένα κομματάκι βούτυρο στην κατσαρόλα και έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας!

Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τρίτη, 07 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ καλή μαρμελάδα και οι οδηγίες της επίσης!
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 07 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μοσχομυριστή και το χρώμα της θαυμάσιο!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 07 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τέλεια μαρμελάδα και αγαπημένη γεύση!!!!Μπράβο Ηλιάννα!!!
Μεταφορά στην κορυφή