Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

985-goulas 1.jpg
Γκούλας



Μαρμελάδα Δαμάσκηνα στo φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Κυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μαρμελάδα φουρνιστή χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  •     4 κιλά Δαμάσκηνα,
  •     600 γρ ζάχαρη
  •     μισό κουταλάκι κανέλα,
  •     μισο κουταλάκι κάρδαμο
  •     μισο κουταλάκι γλυκάνισο
Οδηγίες



  1.  Πλένετε τα δαμάσκηνα βγάζετε τα κουκουτσια,και τα βάζετε σε μια μεγαλη κατσαρολα. Βάζετε ολα τα υλικά, μετα τα ανακατεύετε και τα αφήνετε σκεπασμενα ,για μια νύχτα να τραβήξουν στο ζουμί τους.
  2. Την αλλη μερα αναβουμε τον φουρνο στους 180,και το αφηνουμε να ψήνεται, για 3 ωρες, δεν χρειάζεται  πολύ  ανακατωμα.
  3. Μετα απο 3 ωρες κοιτάμε αν αρχίζει  να πίνει το ζουμί του. Να μην μας γίνει  πολύ πηκτό!
  4. Παίρνουμε το μπλεντερ, και το περνάμε όπως το θελουμε, λιωμένα  τελείως, η με λίγο φρούτο κομμάτια.
  5. Πλενουμε τα βαζα  μας με κρυο νερο ,τα αφήνουμε να στραγγίσουν και βάζουμε την καλά ζεστη μαρμελαδα μεσα
  6. Το κλείνουμε καλα και το αναποδογυρίζουμε να βγει ο αέρας!!
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία διαφορετική μαρμελάδα με απίθανες προσθήκες αρωματικών συστατικών!!!
Σχόλιο από ριτα , Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2011
μολις εκοψα δαμασκηνα και θελω να τα φτιαξω αλλα φοβαμαι να τα αφησω τοσο πολυ στο φουρνο που τα ψηνεις σε αντιστασεις η σε αερα/
Σχόλιο από georgia2783 , Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ριτα !γεια σου !Τα δαμασκηνα,τα αφηνης,μεσα στην κατσαρολα σου απο βραδυς,για να τραβηξουν ζουμη.Την αλλη μερα αναβης τον φουρνο,να ψηθουν,στο 180 190,εξαρτατε τον φουρνο σας,σε ΑΕΡΑ.Δεν παθενουν τηποτα,μονο η κατσαρονα νανε για τον φουρνο!!!!!!!Σου ευχωμαι να σου πετηχη!<3<3<3
Μεταφορά στην κορυφή