Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Μαρμελάδα Βερίκοκο-Ροδάκινο

recipe image
Προστέθηκε απόtofagitotismamas.blogspot, Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017
none
Περιγραφή

Την χρησιμοποιούμε συχνά στο πρωινό μας και είναι πολύ υγιεινή, ανεξάρτητα απο ποιό φρούτο είναι φτιαγμένη! Μιας όμως και είναι η κατάλληλη εποχή για βερίκοκα και ροδάκινα, ας δούμε πως μπορούμε εύκολα και οικονομικά να κάνουμε μόνες μας την μαρμελάδα που μας αρέσει, ξέροντας φυσικά και τι βάζουμε!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 20 βερίκοκα μεγάλα και ώριμα
  • 4 ροδάκινα
  • 800gr ζάχαρη
  • χυμό απο 1/2 λεμόνι
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε τα βερίκοκα και τα ροδάκινα, βγάζουμε τα κουκούτσια τους, κρατάμε ένα καθαρισμένο βερίκοκο και ένα ροδάκινο στην άκρη και τα υπόλοιπα τα βάζουμε στο μούλτι. Αυτά που κρατήσαμε τα κόβουμε πολύ μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε μαζί με τα υπόλοιπα.
  2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε όλα μας τα υλικά και τα αφήνουμε να βράσουν. Όταν αρχίσουν να βράζουν, χαμηλώνουμε την φωτιά στο μεσαίο και τα αφήνουμε για 20-25'. Στα 20' ανακατεύουμε να δούμε αν η μαρμελάδα μας είναι έτοιμη. Θα φανεί απο το οτι θα αρχίσει να κολλάει μια λεπτή στρώση στον πάτο της κατσαρόλας μας.
  3. Την σβήνουμε και την βάζουμε στην άκρη. Αφού έχουμε αποστηρωμένα βαζάκια, ρίχνουμε την έτοιμη μαρμελάδα μας μέσα χωρίς να κλείσουμε τα καπάκια τους και την αφήνουμε να κρυώσει καλά!
  4. Αφού κρυώσει τα κλείνουμε και είναι έτοιμα!
  5. Καλή μας όρεξη!!!
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή