Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3772-stafidopitakent.jpg
Σταφιδόπιτα



Μαρμελάδα βερίκοκο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 02 Ιούνιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια μαρμελάδα σκέτη ευωδιά!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

 

  • 2 κιλά βερίκοκα γινωμένα
  • 1,5 κιλό ζάχαρη
  • 1 λεμόνι το χυμό του ή μισό βάζο γλυκόζη

 

Οδηγίες

  1. Πλένουμε τα βερύκοκα και αφαιρούμε το κουκούτσι χωρίζοντάς τα στα 2.
  2. Σε κατσαρόλα τοποθετούμε σε στρώματα βερίκοκα και ζάχαρη και αφήνουμε όλο το βράδυ.
  3. Την επομένη βράζουμε το μείγμα γύρω στη μισή ώρα ή και παραπάνω μέχρι να πήξει ή μέχρι να φτάσει (αν έχετε θερμόμετρο τους 105 βαθμούς κελσίου).
  4. Ξαφρίζουμε τη μαρμελάδα κατά διαστήματα.
  5. Προς το τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού ή τη γλυκόζη.
  6. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία προς το τέλος, για να μη μας κολλήσει η μαρμελάδα. Θέλει 30-45 λεπτά βράσιμο.
  7. καλή επιτυχία!
Λίγα μυστικά ακόμα

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να μην μας φουσκώνει η μαρμελάδα και χύνεται, βάζουμε την ώρα που βράζει, ένα κομματάκι βούτυρο και έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας!

Περισσότερα για το βερίκοκο διαβάστε το άρθρο: Τι εστί βερίκοκο

 

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ηλιάννα τέλεια η μαρμελάδα!!!πριν λίγο την δοκιμάσαμε και μας άρεσε πολύ!!!!!!!
Μπράβο!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή