Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3920-xalvassokolataken.jpg
Σοκολατένιος χαλβάς



Μανιτάρια σκορδάτα με θυμάρι

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Ένα νόστιμο μεζεδάκι νηστίσιμο και αρτύσιμο, όπως εσείς επιθυμείτε.
Συστατικά
  • ½ κιλό μανιτάρια μεσαίου μεγέθους ή και μικρότερα πόρτο μπέλο
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα
  • 1/4 κούπας λάδι
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Φρέσκο θυμάρι ή ξερή ρίγανη
  • Κεφαλογραβιέρα μικρά μπαστουνάκια (προαιρ.)
Οδηγίες



  1. Καθαρίζουμε με βρεγμένη πετσέτα τα μανιτάρια και τα χαράζουμε.
  2. Αλείφουμε με το σκόρδο την επιφάνεια και τις σχισμές των μανιταριών.
  3. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
  4. Περιχύνουμε με το λάδι.
  5. Ψήνουμε στους 200ο περίπου 20 λεπτά και ανάλογα με το μέγεθος των μανιταριών.
  6. Αν χρησιμοποιήσετε τυρί, τότε προς το τέλος του ψησίματος βάλτε «σφήνες» από τυρί ανάμεσα στις σχισμές και αφήστε το να λιώσει.
  7. Η εκδοχή με το τυρί τρώγεται αμέσως, το σκέτο μανιτάρι, τρώγεται και κρύο.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Κυριακή, 21 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσιος μεζές!!!
Μεταφορά στην κορυφή