Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Μανιτάρια πλευρώτους ψητά

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Σάββατο, 08 Μάρτιος 2014
none
Περιγραφή

Αγαπημένα πλευρώτους ψητά στο μαντέμι ή στα κάρβουνα, μαριναρισμένα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 500γρ μανιτάρια πλευρώτους
  • 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα
  • 3-4 κ.σ. λάδι
  • μπαλσάμικο
  • δενδρολίβανο ή άλλο μυρωδικό
  • αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε από τα χοντρά κοτσάνια τα μανιτάρια μας, τα σκουπίζουμε με ένα βρεγμένο πανί και τα ξεχωρίζουμε σε φύλλα.
  2. Φτιάχνουμε τη μαρινάτα μας με το λάδι, σκόρδο, ξύδι, τα ανακατεύουμε και απλώνουμε με το πινέλο το μείγμα στα πλευρότους. Τα αφήνουμε για καμιά ώρα ή και παραπάνω στο ψυγείο να μαριναριστούν.
  3. Προετοιμάστε μία μαρινάρα χρησιμοποιώντας το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το ψιλ/νο δεντρολίβανο και το μπαλσάμικο και αφήστε τα φιλέτα πλευρότους για 1-2 ώρες να μαριναριστούν.
  4. Στη συνέχεια ψήνουμε τα πλευρότους στη σχάρα ή στο μαντέμι , αρχικά από την πλευρά με τα ελάσματα και στη συνέχεια τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά τους. Ρίχνουμε αλάτι και προσθέτουμε λίγο πιπέρι κατά την διάρκεια του ψησίματος για έξτρα νοστιμιά.

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή