Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Λουκουμάδες της Παραλίας

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Οι γνωστοί μας λουκουμάδες για την παραλία και όχι μόνο!

Συστατικά
  • 650 γραμμάρια αλεύρι.
  • 100 γραμμάρια βιτάμ λιωμένο.
  • 2 αυγά χτυπημένα.
  • 100 γραμμάρια λίγο χλιαρό γάλα.
  • 100 γραμμάρια λίγο χλιαρό νερό.
  • 90 γραμμάρια ζάχαρη.
  • 1 φακελάκι μαγιά ξερή(9 γραμμάρια)
  • άρωμα βανίλιας.
  • 1/3 κουταλιά της σούπας αλάτι,
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα.
  • Ζάχαρη για πασπάλισμα.
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε το νερό με το γάλα,προσθέτουμε την ζάχαρη και την μαγιά .Ανακατεύουμε να διαλυθεί καλά μαγιά.
  2. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και την βάζουμε σε φούρνο που ζεστάναμε στους 30 βαθμούς,για να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
  3. Προσθέτουμε τα αυγά, το βούτυρο λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου,τη βανίλια, το αλεύρι και το αλάτι.
  4. Κάνουμε μια ωραία μαλακή ζύμη.Την σκεπάζουμε με σελοφάν και την βάζουμε στον φούρνο στους 30 βαθμούς,για να φουσκώσει.
  5. Σε είκοσι λεπτά θάχει διπλασιαστεί.Την βάζουμε στον πάγκο και την χωρίζουμε στα 2.
  6. Ρίχνουμε λίγο αλεύρι στον πάγκο και λίγο στην ζύμη.Ανοίγουμε φύλλα με πάχος ενός δακτύλου.
  7. Με κου-πάτ σχηματίζουμε στρόγγυλα κομμάτια και με καπάκι μπουκαλιού κάνουμε τρύπα στην μέση.
  8. Βάζουμε σε κομμάτια λαδόχαρτου όταν κάνουμε την διαδικασία με την τρυπούλα και τα αφήνουμε να φουσκώσουν περίπου είκοσι λεπτά.
  9. Παίρνουμε κάθε κομμάτι και το γυρίζουμε τούμπα στο τηγάνι με μπόλικο ηλιέλαιο.Το γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά .Αραιά τα τηγανίζουμε για να φουσκώσουν άνετα.
  10. Τα βάζουμε σε δίσκο με χαρτί κουζίνας,να απορροφήσει το λάδι,Τα πασπαλίζουμε με μπόλικη ζάχαρη.
Λίγα μυστικά ακόμα

Βρήκα την συνταγή στο ίντερνετ.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή