Λικέρ πεπόνι
- γυρω στο μισο κιλο πεπονι ψιλοκομμενο
- 3 φλ.τσαγιου αλκοολ
- 1 1/2 φλ τσαγιου ζαχαρη
- 1 1/2 φλ τσαγιου νερο
- μιση φλουφα λεμονι(μονο το κιτρινο)
- Βαζουμε το ψιλικομμενο πεπονι μεσα στο μπουκαλι μας, προσθετουμε το αλκοολ.
- Αφηνουμε σε σκιερο μερος μεσα στο σπιτι για 15 ημερες.
- Σουρωνουμε καλα, πατωντας ελαφρα το πεπονι.
- Κανουμε το σιροπι και το προσθετουμε στο λικερ μας.
Αλλο μυρωδικο δεν θελει αυτο το λικερ, διοτι το πεπονι εχει ιδιαιτερο αρωμα.