Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Λαχανόρυζο με κρασί και μανιτάρια

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2014
none
Περιγραφή

Γευστικότατο λαχανόρυζο που θα φαγωθεί ευχάριστα και από τους πιο δύσκολους.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
6 άτομα
  • 1 μικρό λάχανο,
  • 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες,
  • 1 φλ. ρύζι (Καρολίνα ή κίτρινο),
  • 1 βαζάκι μανιτάρια σε φέτες,
  • 2-3 καρότα μέτρια σε φέτες ή κυβάκια,
  • 1 πράσινη πιπεριά(προαιρετικά),
  • 1 ποτηράκι κρασιού κόκκινο κρασί,
  • 1 κ.γλ. πάπρικα,
  • αλατοπίπερο,
  • 1 ζωμό λαχανικών,
  • 2/3 φλ. λάδι,
  • 1 κ.σ. ντοματοπελτέ,
  • ½ φλ. χυμό ντομάτας,
  • 1 ½ φλ. νερό.
Οδηγίες
  1. Ψιλοκόβουμε το λάχανο όπως το κόβουμε για σαλάτα. Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το κρεμμύδι, μανιτάρια και καρότα σοτάρουμε 2-3 λεπτά να μαραθούν.
  2. Προσθέτουμε το λάχανο και την πιπεριά ,ανακατεύουμε ελαφρά να ενσωματωθούν τα υλικά, προσθέτουμε το κρασί, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε και την πάπρικα σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας και αφήνουμε να μαλακώσει το λάχανο, περίπου 15-20 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, τον ντοματοπελτέ και το ρύζι, ρίχνουμε το νερό με τον ζωμό λαχανικών.
  4. Μαγειρεύουμε μέχρι να φουσκώσει το ρύζι μας ακόμη 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή