Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κριτσίνια με προσούτο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 29 Απρίλιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 8 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Για να συνοδεύσουμε το ποτό μας, κάτι πάρα πολύ εύκολο, γρήγορο και ιδιαίτερο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • Κριτσίνια σκέτα ή με σουσάμι
  • Προσούτο σε λεπτές φέτες
  • Μικρά μπαστουνάκια γραβιέρας (προαιρ.)
Οδηγίες

  1. Κόβουμε το προσούτο σε 2 ή 4 κομμάτια.
  2. Παίρνουμε το κάθε κριτσινάκι και τυλίγουμε πάνω της και λοξά το κάθε κομμάτι προσούτο.
  3. Σε περίπτωση που το θέλουμε ακόμα πιο πικάντικο, προσθέτουμε και λεπτό μπαστουνάκι  γραβιέρας ή κεφαλογραβιέρας.
Σχόλια
Σχόλιο από bhsaria58 , Δευτέρα, 03 Μάιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αλλη μια καταπληκτική ιδέα σου Ηλιάννα για ποτάκι στη βεράντα και όχι μόνο.....
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 03 Μάιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εύκολο, γρήγορο και πολύ νόστιμο μεζεδάκι!
Σχόλιο από afroditi , Δευτέρα, 03 Μάιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
+φωνώ! ευκολό , γρηγορό , νόστημο , εμφανήσιμο! το έχω δοκιμάσει βάζοντας και ανοιγμένα ξερά δαμάσκηνα πρίν το προσούτο , ταιριάζόυν πολύ στην γεύση!
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 03 Μάιος 2010
Θα το δοκιμάσω και όπως λες. Αγαπώ τα δαμάσκηνα.Φαντάζομαι θα πρέπει να μπει ένα μικρό κομματάκι ανάμεσα στο προσούτο. Έτσι δεν είναι.....
Σχόλιο από afroditi , Δευτέρα, 03 Μάιος 2010
μισό δαμάσκηνο σε κάθε κριτσίνι Ηλιάννα είτε το "ανοίγεις" όσο μπορείς ή το κοβείς κομματάκια το απλώνεις πάνω στο προσούτο κ μετά τυλίγεις στο κριτσίνι.
Σχόλιο από hrisag , Δευτέρα, 03 Μάιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
σουπερ συνοδευτικο,απιθανη γευση!
Σχόλιο από marianta , Παρασκευή, 07 Μάιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Άλλη μια ωραία ιδέα Ηλιάννα! Εύκολη, γρήγορη, γευστική και ευπαρουσίαστη!
Μεταφορά στην κορυφή