Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κουνουπίδι στιφάδο

recipe image
Προστέθηκε απόafroditi, Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια συνταγή πανεύκολη, πεντανόστιμη και βασικά της μαμάς μου !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 μέτριο κουνουπίδι
  • 1/2 κιλό κρεμμύδια
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 κρασοπότηρο λάδι
  • αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο
  • 2-3 φύλλα δάφνης
  • 1 κουταλάκι γλυκού ξύδι
  • 2-3 κουταλάκια του γλυκού ντοματοπελτέ διαλυμένα σε ένα ποτήρι νερό
  • 1-2 ξυλάκια κανέλλας
  • 1-2 γαρύφαλλα
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε και κόβουμε το κουνουπίδι με μέτρια κομμάτια.
  2. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια στα τέσσερα.
  3. Βάζουμε τα κομμάτια απο το κουνουπίδι σε κατσαρόλα και το τσιγαρίζουμε.
  4. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα.
  5. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ξύδι.
  6. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για περίπου 30 λεπτά.
  7. Αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό.
  8. Σβήνουμε το φαγητό μας και προσθέτουμε το ξύδι.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 19 Δεκέμβριος 2009
Μπορούν να μπουν και ολόκληρα κρεμμυδάκια στιφάδου;
Σχόλιο από afroditi , Κυριακή, 20 Δεκέμβριος 2009
Ηλιάνα μου βεβαιώς κ γινετε κ με κρεμμυδακια στιφάδου , αλλά ετσι είναι πιο ελαφρυά η γευσή μιας κ εχει κ την ντομάτα.
Σχόλιο από Νένα , Κυριακή, 20 Δεκέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Γίνεται πάρα πολύ νόστιμο. Μόνο μη βάλετε καταψυγμένα μικρά κρεμμυδάκια γιατί το χαλάει. Την πάτησα εγώ. Βέβαια αφήσαμε στην άκρη τα κρεμμύδια και φάγαμε το κουνουπίδι.
Μεταφορά στην κορυφή