Κοτόπιτα με σπιτικό φύλλο
Για τη ζυμη:
- 700γρμ αλευρι,
- 1φλιτζάνι λαδι,
- αλατι
- οσο νερο σηκωσει.
γεμιση
- 2 μπουτια κοτοπουλου,
- 4 κρεμυδια,
- 2 πιπεριες πρασινες,
- 2 πιπεριες κοκκινες φλωρινης,
- αλατι, πιπερι.
- Ζυμωνουμε τα υλικα σε μια ζυμη μαλακια και ανοιγουμε ενα μεγαλο φυλο.
- Το αλειφουμε μαργαρινη και το διπλωνουμε ενα πακετο.
- Το κοβουμε στη μεση και το βαζουμε στο ψγυγειο εως οτου ετοιμασουμε τη γεμιση.
- Βραζουμε τα μπουτακια και τα κοβουμε μικρα κοματια.
- Σωταρουμε κρεμυδια και πιπεριες , αλατοπίπερο και ριχνουμε το κοτοζουμο να βρασουν. Στο τελος ριχνουμε και τα κρεατακια και η γεμιση ειαιε ετοιμη.
- Ανοιγουμε τη ζυμη δυο φυλλα, ενα κατω και ενα επανω.
- Λαδωνουμε το ταψι και στρωνουμε το ενα φυλλο. Ριχνουμε τη γεμιση και τελειωνουμε με το αλλο φυλο.
- Αλειφουμε την πιτα με λαδι και την κοβουμε κοματια. Ψηνουμε 1 ωρα στους 180β.








