Κορμός φράουλας
- 3 πακέτα πτι-μπέρ σπασμένα σε κομματάκια με τα χέρια
- 1 βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κούπα γάλα
- 1 συσκευασία σιρόπι φράουλας (το έτοιμο που παίρνουμε για το παγωτό)
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ.
- Σε μία φόρμα στρογγυλή ή μακρόστενη, στρώνουμε μεμβράνη.
- Ρίχνουμε μέσα το γλυκό, το στρώνουμε ωραία και το σκεπάζουμε πάλι με μεμβράνη.
- Το βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες και μετά μπορεί να μπεί στην συντήρηση.
Μπορείτε άμα θέλετε να το καλύψετε και με γλάσο λευκό ή και με λίγες σταγόνες ζαχαροπλαστικής μέσα στο γλάσο, να το κάνετε ότι χρώμα θέλετε.