Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Cisco Certified Design Associate
angeleena 3.12.2019 8:51
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2124-pastampiskota1.jpg
Πάστα με μπισκότα



Κομπόστα αχλάδια

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Κυριακή, 31 Αύγουστος 2014
none
Περιγραφή

Με αυτόν τον τροπο αξιοποιουμε τα δικα μας φρουτα και παντα εχουμε κατι νοστιμο και δροσιστικο στο ψυγειο μας.

Συστατικά
  • Αχλαδια οχι πολυ ωριμα
  • ζαχαρη, μια κουταλια της σουπας (βεβαια εαν την θελετε πιο γλυκια βελτε 2, διοτι το αχλαδι ειναι αγλυκο φρουτο) για καθε βαζακι
  • νερο για γεμισμα των βαζων
Οδηγίες
  1. Αποστειρωνουμε πολυ καλα τα βαζα μας. Καθαριζουμε καλα (και μεσα τα χοντρα και τα κουκουτσια) και κοβουμε τ αχλαδακια μας,
  2. Βαζουμε στον πατο του βαζου τη ζαχαρη, γεμιζουμε καλα μεχρι επανω φρουτα, γεμιζουμε με νερο και κλεινουμε καλα το καπακι (παντα καινουρια καπακια)
  3. Τοποθετουμε μεσα στην χυτρα στον πατο μια πετσετα και ενα ενα τα βαζα(οσα παιρνει η χυτρα σας) και ενδιαμεσα πετσετουλες να μην ακουμπαει το ενα στο αλλο και στον βρασμο σπασουν.
  4. Καλυπτουμε με νερο και τα βραζουμε για 25 λεπτα (οχι κλειστη η χυτρα,απλως θα την δουλεψουμε με το καπακι επανω σαν κατσαρολα), βγαζουμε προσεκτικα και τα γυρναμε αναποδα μεχρι να κρυωσουν, κατ αυτο τον τροπο μπορουμε να κομποστοποιησουμε ο,τι φρουτο θελουμε.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή